Και τώρα Απόλλων για τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν το απόγευμα του Σαββάτου την προετοιμασία τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση (22/04, 19:00) με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» για την 28η αγωνιστική της Super League.

O Χρήστος Κόντης επέλεξε την καλύτερη δυνατή αποστολή, βάσει των ποδοσφαιριστών που υπολογίζονται. Οτζίτζα-Οφόε και Σεμπά αποτελούν ξένο σώμα εδώ και αρκετές ημέρες, ενώ φαίνεται ότι το ίδιο ισχύει για τον Αλμπέρτο Μποτία, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Ιούνιο. Ωστόσο, ο Γκιγιόμ Ζιλέ, που δείχνει να μην έχει καπαρωμένη θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν, είναι στις επιλογές του 42χρονου τεχνικού.

Αντιθέτως, εκτός έμεινε ο Φελίπε Πάρντο, ο οποίος δεν έπαιξε λεπτό κόντρα στην Κέρκυρα, αλλά ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις από μεσοβδόμαδα. Μέσα και ο Παπέ-Αμπού Σισέ, που εξέτισε την ποινή του κόντρα στους «Φαίακες».

Η αποστολή: Προτό, Χουτεσιώτης, Ελαμπντελαουί, Χατζησαφί, Κούτρης, Ένγκελς, Νικολάου, Σισέ, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Μάριν, Ζιλέ, Μαρτίνς, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Τζούρτζεβιτς, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ και Βέργος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube