Δίχως απρόοπτα ολοκλήρωσε ο Άρης την προετοιμασία για το αυριανό (03/10, 18:00) εκτός έδρας ματς με τον Προμηθέα Πάτρας για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Πριν την προπόνηση οι παίκτες του παρακολούθησαν σε video τον αυριανό τους αντίπαλο.

Στην αποστολή, της οποίας επικεφαλής είναι ο Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Κάλλεν, συμμετέχουν οι εξής παίκτες: Τζόουνς, Κάιζερ, Βεργίνης, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Μπελ, Νταλό, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, ΜακΓκι, Χάρις, Αγγέλου.

O συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου, Βαγγέλης Σπυρίδης, μιλώντας στο www.arisbc.gr επεσήμανε: «Ο Προμηθέας Πάτρας έκανε μια εξαιρετική πορεία την περυσινή χρονιά, καταφέρνοντας να τερματίσει στη τρίτη θέση, στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Έχει διατηρήσει τον βασικό του κορμό από την περασμένη σεζόν, κάνοντας κάποιες ποιοτικές προσθήκες. Το παιχνίδι τους βασίζεται κυρίως στο transition και στο μακρινό σουτ. Έχουν παίκτες, οι οποίοι μπορούν να σκοράρουν και να δημιουργήσουν σε γρήγορο ρυθμό παιχνιδιού. Εμείς προερχόμαστε από τον αποκλεισμό από το Basketball Champions League. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα μέχρι το τελευταίο λεπτό, να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα, τα ριμπάουντ, να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να σουτάρει χωρίς άμυνα και πίεση από την περιφέρεια και να έχουμε σωστές επιλογές στην επίθεση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης