Ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού είναι και επίσημα ο Σταύρος Πεταυράκης. Ο Ροδίτης αμυντικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο και η ομάδα από τις Σέρρες τον καλωσόρισε, με επίσημη ανακοίνωση, στις τάξεις της.

Ακολουθεί η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σταύρο Πεταυράκη. Ο 29χρονος ακραίος αμυντικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Μίνι βιογραφικό:

Ο Σταύρος Πεταυράκης γεννήθηκε στις 9 Νοεμβρίου 1992 στη Ρόδο, αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Διαγόρα το 2010, κάνοντας τις πρώτες του συμμετοχές στη Football League. Ακολούθως αγωνίστηκε σε ΠΑΟ Ρουφ και Φωστήρα, ενώ τη σεζόν 2014-15 φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ και συμμετείχε ενεργά στην επιστροφή της ως πρωταθλήτρια στη Σούπερ Λιγκ κάνοντας 21 συμμετοχές.

Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στον Πανθρακικό, με τον οποίον και έκανε τις πρώτες του συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ. Τα επόμενα χρόνια αγωνίστηκε, όντας πάντα βασικό στέλεχος, σε Λαμία και Δόξα Δράμας, ενώ από το 2019 ήταν παίκτης της Βέροιας, με την οποία φέτος στην αναδείχθηκε πρωταθλητής και είχε συνολικά 35 συμμετοχές και 1 γκολ. Συνολικά στην καριέρα του μετράει 184 συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καλουτσικίδης για την άνοδο της Καλαμάτας: «Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε πετύχει»

Τον… χαβά του ο Ηρακλής, «στα ίσα» Νέστος και Καβάλα για την σωτηρία!

Μυθική νύχτα ανόδου για την Καλαμάτα: Αποθέωση μέχρι τα ξημερώματα για τη «Μαύρη Θύελλα»

Η Καλαμάτα γιορτάζει: Στους δρόμους της πόλης ο κόσμος - Τρέλα για την άνοδο και αποθέωση στην αποστολή!

Τέλος ο Δερμιτζάκης από τον Πανιώνιο: «Ντροπή η εικόνα μας, χαρίσαμε άκοπη άνοδο στην Καλαμάτα»

Τρέλα στα Μέγαρα: Oπαδοί της Καλαμάτας περίμεναν την αποστολή και έστησαν… πάρτι ανόδου!

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε για το μέλλον του στον πάγκο της Καλαμάτας!

Καλαμάτα: Ετοιμάζουν υποδοχή ηρώων στη «Μαύρη Θύελλα» οι κάτοικοι της πόλης!

Τα highlights από την ιστορική νίκη της Καλαμάτας στη Νέα Σμύρνη

Επέστρεψε σαν… Θύελλα στη μεγάλη κατηγορία μετά από 26 χρόνια η Καλαμάτα!