Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε σήμερα (20/07) το πρόγραμμα της καλοκαιρινής του προετοιμασίας, το οποίο θα λάβει χώρα στα 3-5 Πηγάδια, ενώ θα περιλαμβάνει παράλληλα και την συμμετοχή των «λιονταριών» σε τουρνουά στον Βόλο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2025-2026 έχει ξεκινήσει για την ομάδα μας!

Την Παρασκευή 04/07/2025 είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση των λιονταριών, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Κριστιάνο Μπάτσι, ενώ νωρίτερα, από την 1η Ιουλίου, οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν στις απαραίτητες αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα γίνει για ακόμη μια χρονιά στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, στο Naoussa Mountain Resort, σε υψόμετρο 1.350 μέτρων, δεδομένο καθοριστικό για να διεξαχθούν υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών μας. Η ομάδα μας θα βρεθεί εκεί από τις 20/07 έως τις 31/07.

Ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League στις 23-24/08, το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων.

Δεδομένη είναι για 3η συνεχόμενη χρονιά η συμμετοχή της ομάδας μας στο τουρνουά που διεξάγεται στον Βόλο για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου, 09-11/08».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φαβορί για υποβιβασμό η ΑΕΛ Novibet: Οι πιθανότητες σύμφωνα με το Football Meets Data

Ερασιτεχνική ΑΕΛ: «Ελπίζαμε ότι οι εποχές της Χούντας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί»

Τσορμπατζόγλου: «Φαβορί το δίδυμο Μεϊτέ-Ζαφείρης για τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ»

Τσανάκας: «Αυτά πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να φύγει νικητής από την Τούμπα»

Δεσύλλας: «Προβάδισμα η τριάδα στην άμυνα - Η πιθανή 11άδα του Παναθηναϊκού με ΑΕΚ»

Σύνδεσμοι φίλων ΠΑΟΚ: «Τα χρήματα δόθηκαν στις οικογένειες των θυμάτων - Σκοπός τα αδέλφια μας να μην ξεχαστούν ποτέ»

Τσακίρης: «Ερωτηματικό ο ρυθμός, να δείξει η ΑΕΚ ότι πάει μόνο για τη νίκη - Οι σκέψεις Νίκολιτς για την 11άδα»

Πόμπο: «Κλειδί για τη νίκη ότι είχαμε @ρχιδι@»

Ματέους: «Αργήσαμε να αντιδράσουμε μετά το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε»

Αντωνόπουλος: «Είχα πει ότι το κλάμα του Αλμύρα και άλλων παιδιών θα μας έδινε δύναμη»