Σημαντική απουσία για τον Πανσερραϊκό, καθώς ο Τζέισον Ντάβιντσον υπέστη θλάση και αναμένεται να επιστρέψει μετά την διακοπή των εθνικών ομάδων.

Ο 33χρονος Αυστραλός αποτελεί μία βασική λύση για το κέντρο της άμυνας, στην ομάδα του Φεράντο και η απουσία του από τα επερχόμενα παιχνίδια θα είναι αισθητή.

Ο Ντάβιντσον αναμένεται να απουσιάσει από τις αναμετρήσεις με Ολυμπιακό και Ατρόμητο, ενώ μετά τις εθνικές ομάδες θα είναι λογικά διαθέσιμος για τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος θα πρέπει να τον εντάξει εκ νέου στο ροτέισον καθώς θα είναι εντελώς εκτός ρυθμού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Stoiximan Super League: Η 5η αγωνιστική πριν από τη διακοπή – Τα μεγάλα ματς της Κυριακής

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ: Οι Αγρινιώτες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, ενώ οι «ασπρόμαυροι» αναζητούν σταθερότητα

Καλαμάτα-Παναθηναϊκός: To απόλυτο περνάει από τη Νίκαια

ΟΦΗ-Asteras AKTOR: Κρύβει παγίδες η επιστροφή των Κρητικών στην ελληνική πραγματικότητα

Βόλος Elabet-ΑΕΚ: Για να αφήσει πίσω τις εκτός έδρας δυσκολίες η Ένωση κόντρα στους επικίνδυνους Θεσσαλούς

Λεβαδειακός-Ολυμπιακός: Φουριόζος από την Ευρώπη σε επικίνδυνη δοκιμασία

Τσορμπατζόγλου: «Σημαντικό να πάει με νίκη στη διακοπή ο ΠΑΟΚ - Η διαφορετική προσέγγιση του Λίσι»

Χωρίς πέντε με ΑΕΚ ο Βόλος

Δεσύλλας: «Όλα για τη νίκη κόντρα στην Καλαμάτα ο Παναθηναϊκός - Οι σκέψεις και τα διλήμματα Νίστρουπ για την 11άδα»

Τσανάκας: «Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού με Λεβαδειακό - Δεν είναι πλέον από τις πρώτες επιλογές ο Ντάνι Γκαρθία»