Σε ουδέτερες έδρες θα δώσουν τα εντός έδρας παιχνίδια τους Πανσερραϊκός και Κηφισιά, την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η ομάδα των Σερρών, αρχικά, παίζει κόντρα στον Παναιτωλικό το επόμενο Σάββατο (2/9, 21:00). Παρόλα αυτά, το ματς θα γίνει στην Τούμπα, την οποία ο Πανσερραϊκός έχει δηλώσει ως εναλλακτική του έδρα.

Ο λόγος είναι πως στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών γίνονται αυτή τη στιγμή έργα, τα οποία έχουν «μεταμορφώσει» το στάδιο σε σχέση με την περσινή σεζόν στη Super League 2. Ωστόσο, οι εργασίες αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη, και το γήπεδο αναμένεται να είναι έτοιμο στις 24 Σεπτέμβρη, στον εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία.

Από την άλλη, η Κηφισιά, που παίζει με τον Ατρόμητο την Παρασκευή (1/9, 21:00), θα δώσει την αναμέτρησή της στο ΔΑΚ Λαμίας. Κανονικά, η ομάδα των βορείων προαστίων θα δίνει τους εντός έδρας αγώνες της στην Καισαριανή, ωστόσο κι εκεί υπάρχουν ανολοκλήρωτα έργα. Δεύτερη επιλογή είναι το γήπεδο του Περιστερίου, όμως εφόσον το ματς είναι κόντρα στον Ατρόμητο, θα γίνει στη Λαμία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ελίασον: «Θα έρθει να το κάνει δύσκολο η ΑΕΛ Novibet, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Τσανάκας: «Όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για ΠΑΟΚ ο Ποντένσε - Είναι από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν»

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση έχει και ο ΠΑΟΚ για αποτέλεσμα στο ντέρμπι, όχι μόνο ο Ολυμπιακός»

Τσακίρης: «Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11άδα της ΑΕΚ με ΑΕΛ Novibet»

Κυριακίδης: «Να είμαστε πάρα πολύ αποτελεσματικοί με ΑΕΛ Novibet - Στοίχημα να επιστρέφεις την αγάπη του κόσμου»

Δεσύλλας: «Πρώτα ο Λεβαδειακός και μετά η Μπέτις για τον Παναθηναϊκό - Περιμένουμε 5-6 αλλαγές από Μπενίτεθ»

ΑΕΚ: Στη Νέα Φιλαδέλφεια ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΛ Novibet

Μεντιλίμπαρ: «Ο Ποντένσε προπονήθηκε και πιστεύουμε ότι θα είναι έτοιμος με ΠΑΟΚ - Να έχουμε υπομονή μέσα στο παιχνίδι»

Μάρτινς: «Να μπούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε»

Πάνοπλος στο «Κλ. Βικελίδης» ο Ατρόμητος