Η τέταρτη μεταγραφή του Πανσερραϊκού απέχει μόνο μία υπογραφή.

Ο Ερίκ Μπιλέ αναμένεται σήμερα στις Σέρρες για να υπογράψει το συμβόλαιό του με την τοπική ομάδα και να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις.

Ο Γάλλος εξτρέμ πέρσι είχε αγωνιστεί και πάλι στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Asteras Aktor σε 13 παιχνίδια έχοντας μια ασίστ, ενώ είχε παίξει και μια φορά με την δεύτερη ομάδα της Τρίπολης.

Θυμίζουμε ότι ο Πανσερραϊκός είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας πάρει στην προηγούμενη αγωνιστική την πρώτη του εντός έδρας νίκη με 2-1 απέναντι στην Κηφισιά, και τη δεύτερή του συνολικά από την αρχή της σεζόν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίκολιτς: «Νέες προκλήσεις μπροστά μας - Περήφανος που είμαι μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ»

«Φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Ραπίντ στη Βιέννη στις 15 Ιουλίου»

Οι Ρώσοι συνδέουν τον Παναθηναϊκό με τον Μαξίμ Μπορίσκο για τη θέση του τερματοφύλακα!

Τσορμπατζόγλου: «Τι σημαίνει η απουσία Λουτσέσκου από τη σύσκεψη του ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για Γιαννούλη»

Δεσύλλας: «Τι ισχύει με το κανάλι του Παναθηναϊκού που θα δημιουργηθεί»

Τσακίρης: «Ήθελε πολύ την επέκταση και ο Νίκολιτς και η ΑΕΚ - Τι ισχύει με τις ανανεώσεις Πήλιου, Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός τον πρώτο λόγο για Γιαννούλη και θέλει να τελειώσει τη μεταγραφή»

Ηλιόπουλος: «Είμαστε ο λόγος ανησυχίας των αντιπάλων μας» - Νίκολιτς: «Υπέγραψα τα λόγια που είπες, Πρόεδρε»

«Το σύμπαν αποφάσισε ότι θα μείνουμε μαζί»: Επίσημη η επέκταση του πρωταθλητή Νίκολιτς στην ΑΕΚ έως το 2029!

Αποχαιρέτησε τον Ξενόπουλο η Κηφισιά!