Γνωστή έγινε η αποστολή του Πανσερραϊκού για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Κέιν Γούλερι, ο οποίος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις. Παράλληλα, εκτός έμειναν και οι Στίνα, Χάγιεκ, Μπαΐροβιτς, Τσιλιγγίρης, Τσαγκαλίδης, Καρασαλίδης, Οικονόμου, Παπαβασιλείου και Στάικος.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανσερραϊκού:

Χοβάν, Κατσίκας, Τσομπανίδης, Αυλωνίτης, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρεμ, Ντάνκερλουι, Πεταυράκης, Πηλέας, Δεληγιαννίδης, Θυμιάνης, Ουεντραόγκο, Κολομπίνο, Μορέϊρα, Τομάς, Μούργος, Χατζηστραβός, Μασκανάκης, Άλεξιτς, Σοφιανός, Μασαρίποφ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»

Χαραλάμπους: «Η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ αντέδρασε και επέστρεψε στην κανονικότητα - Άριστη διαχείριση από Νίκολιτς»