Ο Πανιώνιος χάνει… λάδια στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Αρχικά, ήρθε η ήττα στην Καλαμάτα με 2-0, ενώ προ ημερών οι «κυανέρυθροι» έμειναν στο 0-0 εντός έδρας με την Ελλάς Σύρου. Αποτελέσματα που φέρνουν τον «ιστορικό» σε δύσκολη θέση σχετικά με την άνοδο, αφού είναι στο -7 από την κορυφή.

Οι «Πάνθηρες», οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου, εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία αναφέρουν πως όλα δείχνουν πως η ομάδα θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στη Β’ Εθνική, ενώ τονίζουν σε διοίκηση και παίκτες πως απέτυχαν.

Παράλληλα, αναφέρονται και σε σχετική συνέντευξη που παραχώρησε χθες ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Κώστας Ρούπτσος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Επιλέξαμε να αφήσουμε να περάσουν κάποιες ώρες, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πράγματα και να ξεθολώσει το μυαλό μας, ενώ παράλληλα θέλαμε πρώτα να ακούσουμε τον κύριο Ρούπτσο, πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε και το τι θα αναφέρει για την ομάδα.

Δεν αναιρεί κανένας, το γεγονός πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό την οικονομική εξυγίανση της ομάδας, ενώ παράλληλα έλυσε όπως όλα δείχνουν και ένα ακόμα μείζον θέμα, αυτό του προπονητικού κέντρου.

Η ομάδα όπως όλα δείχνουν, θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στη Β’ εθνική. Γεγονός που κάθε άλλο, παρά ικανοποιημένους μας αφήνει.

Ηρθε η ώρα να μιλήσουμε όπως ξέρουμε: Ευθεία, σταράτα! Αν η πρώτη χρονιά αποτελούσε ένα «φροντιστήριο», στη δεύτερη θα έπρεπε η διοίκηση να κάνει ό, τι είναι απαρατητο προκειμένου ο Πανιώνιος να πάρει την άνοδο με κάθε κόστος!

Φαίνεται, πως στο πιο κρίσιμο κομμάτι της χρονιάς, η ομάδα έμεινε απροστάτευτη και η διοίκηση ήταν άπραγη! Η ομάδα είχε έναν και μοναδικό στόχο την ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α Εθνικη! Το βάρος της φανέλας, της ιστορίας αυτής της ομάδας θέλει άντερα, θέλει «καρύδια» για να μπορέσεις να το σηκώσεις!!! ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ…

ΥΓ. Η Θύρα 3 ως κερκίδα και ιδέα, οι Πάνθηρες δεν είναι ούτε μόδα, ούτε σελφι ούτε τίποτα! Αποτελεί ένα οπαδικό κίνημα με χιλιόμετρα, ιστορία χρόνων!

Όποιος λοιπόν, αποφασίζει να έρχεται στη Θ.3 θα σέβεται και θα βγάζει τα λαρύγγια του! Με όλο το σεβασμό, υπάρχουν κι άλλες θύρες, για φιλάθλους του Πανιωνιου, που δεν είναι οργανωμένες

ΥΓ.2 Η αυριανή συνέλευση στο στέκι μας μεταφέρεται για την Πέμπτη. Ο λόγος, το ευρωπαϊκό παιχνίδι μπάσκετ της Τετάρτης, (19:30) αλλά και η παρουσία του Νέναντ Μάρκοβιτς, με τον coach να δίνει το παρών. Πέμπτη 21:00 στο γνωστό σημείο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κάλεσμα Ρούπτσου σε επενδυτές για τον Πανιώνιο: «Όποιος μπορεί να δώσει μεγαλύτερο όραμα, είμαστε εδώ»

Η προτελευταία στροφή του πρωταθλήματος της Super League 2: Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις

Καλουτσικίδης για την άνοδο της Καλαμάτας: «Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε πετύχει»

Τον… χαβά του ο Ηρακλής, «στα ίσα» Νέστος και Καβάλα για την σωτηρία!

Μυθική νύχτα ανόδου για την Καλαμάτα: Αποθέωση μέχρι τα ξημερώματα για τη «Μαύρη Θύελλα»

Η Καλαμάτα γιορτάζει: Στους δρόμους της πόλης ο κόσμος - Τρέλα για την άνοδο και αποθέωση στην αποστολή!

Τέλος ο Δερμιτζάκης από τον Πανιώνιο: «Ντροπή η εικόνα μας, χαρίσαμε άκοπη άνοδο στην Καλαμάτα»

Τρέλα στα Μέγαρα: Oπαδοί της Καλαμάτας περίμεναν την αποστολή και έστησαν… πάρτι ανόδου!

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε για το μέλλον του στον πάγκο της Καλαμάτας!

Καλαμάτα: Ετοιμάζουν υποδοχή ηρώων στη «Μαύρη Θύελλα» οι κάτοικοι της πόλης!