Πάνω από 38 χιλιάδες είναι πλέον οι επιβεβαιωμένοι φορείς του κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο που έχουν χάσει τη ζωή τους, σύμφωνα με τα στοιχεία από το Υπουργείο Υγείας της χώρας.

Συγκεκριμένα, κατά το 24ωρο έως τις 5 το απόγευμα της Πέμπτης οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 324, φτάνοντας πλέον τις 38.161.

Επιβεβαιώθηκαν ακόμα 2.095 κρούσματα, φτάνοντας συνολικά τις 217.222 περιπτώσεις.

Παράλληλα, ο Υπουργός Οικονομικών Ρίσι Σούνακ επιβεβαίωσε την παράταση των προγραμμάτων κάλυψης από την κυβέρνηση των μισθών εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα που έχουν τεθεί σε προσωρινή αργία λόγω της πανδημίας, αλλά και των ζημιών των αυτοαπασχολούμενων.

Όπως είπε, από τον Αύγουστο, οι εργοδότες θα καλούνται να καλύψουν ένα μεγαλύτερο ποσοστό των απολαβών των υπαλλήλων τους, που μέχρι τώρα λαμβάνουν το 80% του μισθού τους από την κυβέρνηση.

Συνολικά από το πρόγραμμα «διατήρησης θέσεων εργασίας» έχουν ωφεληθεί 8,4 εκατομμύρια δικαιούχοι με κόστος 15 δισεκατομμυρίων λιρών. Αντιστοίχως 2,3 εκατομμύρια αυτοεργοδοτούμενοι έχουν λάβει ενίσχυση από το κράτος.

Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Τραμπ θα συναντηθεί με τον Ζελένσκι στις 28 Ιουλίου

Στις 16 Φεβρουαρίου η δίκη του Γιώργου Ξυλούρη για «το δικαίωμα σιωπής» στην Εξεταστική του ΟΠΕΚΕΠΕ

Φοιτητής ξανά στα 70 του ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Γάκης

Ο στρατός του Ισραήλ προετοιμάζεται για «μεγάλης κλίμακας επιχείρηση» στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Ποιες περιοχές θα πληγούν από την κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Σύρος: Εξετάζεται το σενάριο της ληστείας για τη δολοφονία της 40χρονης – Τι δείχνει βίντεο από κάμερα ασφαλείας

Θάνατος 40χρονης στη Σύρο: «Κυνηγήθηκε από το ζευγάρι και τραυματίστηκε εκ νέου», λέει η Δημογλίδου στον ΣΚΑΪ

Σήμερα το τελευταίο αντίο στη σπουδαία Μαίρη Λίντα

Μέχρι σήμερα η προθεσμία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Μητσοτάκης: «Οι εκλογές δεν θα γίνουν το φθινόπωρο, μην βγάζουμε συμπεράσματα από μια κινητικότητα»