Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον πρώτο αγώνα με την Γκαμπάλα για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League την Πέμπτη στη Λεωφόρο.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και συμπεριλήφθηκε στην 21μελή αποστολή, όπως και ο Ουσμάν Κουλιμπαλί που είχε κάποιες μικροενοχλήσεις στο γόνατο τις προηγούμενες ημέρες.

Εκτός αποστολής έμειναν ο Γιώργος Κουτρουμπής, όπως και οι ασθενείς Στιλ (που ψάχνει ομάδα) και Στάικος, ενώ ο Βιγιαφάνιες είχε άδεια. Κανονικά στην αποστολή είναι τα δύο τελευταία αποκτήματα, Λουτσιάνο Νέβες και Μπράιαν Καμπέσας.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους εξής παίκτες: Βλαχοδήμος, Κότσαρης, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Μολέντο, Κολοβέτσιος, Ευαγγέλου, Ρέις, Ζέκα, Λουντ, Κουρμπέλης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Λουτσιάνο, Καμπέσας, Άλτμαν, Μολίνς, Πίσπας, Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης, Ρινάλντι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube