Πλησιάζει στον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Γιακουμάκης!

Όπως μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, ο «δικέφαλος» βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του 30χρονου διεθνούς στράικερ, αφού οι διαπραγματεύσεις με την ομάδα του, την Κρους Αζούλ, έχουν μπει πλέον στην τελική τους ευθεία!

Οι Μεξικανοί επιθυμούν να καλυφθεί ένα σημαντικό ποσοστό από το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή και έτσι θα τον παραχωρήσουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης με τη μορφή δανεισμού, η οποία δεν θα είναι υποχρεωτική και θα φτάνει κοντά στα 4,5 εκατ. ευρώ!

Μάλιστα στον ΠΑΟΚ «τρέχουν» τις διαδικασίες προκειμένου να κλείσει άμεσα η συγκεκριμένη υπόθεση και να τον δηλώσουν στην ευρωπαϊκή λίστα για τα ματς με τη Βόλφσμπεργκερ για τον τρίτο προκριματικό του Europa League.

Ο Γιακουμάκης μετακόμισε στην Κρους Αζούλ το καλοκαίρι του 2024, καταγράφοντας 40 συμμετοχές και πέτυχε 9 τέρματα, αλλά μοίρασε και οκτώ ασίστ.

Aκούστε το ρεπορτάζ από το επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Το αύριο του Ατρόμητου μαζί με το σήμερα»: Με την... αύρα της πρώτης ομάδας η κοπή πίτας των Ακαδημιών

Προπονήθηκε ο Πιρόλα - Έτοιμος για Λεβερκούζεν, ίσως και αποστολή στη Λιβαδειά!

Ηλιόπουλος: «Θα σας πω ενδεικτικά 30 ντροπές στο ελληνικό ποδόσφαιρο» - Αναλυτικά η απολογία του στην ΕΠΟ

Ηλιόπουλος: «Την άλλη φορά που θα είμαι εγκαλούμενος θα μιλήσουμε και για τους άλλους Γιαννάκηδες»!

Οργή Ηλιόπουλου: «Αδιανόητο να λένε ότι έφτυσα τον Μεντιλίμπαρ - Έχω κάνει μήνυση, ντροπή»!

Απολογία Ηλιόπουλου: «Η ντροπή είναι παντού στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Ο Μάκελι είχε αυτοπροταθεί, είναι σκάνδαλο»!

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ μπορεί να εκμεταλλευτεί την κούραση που θα έχει ο ΠΑΟΚ»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός εδώ και τρεις μήνες δεν έχει μαζί το βασικό του δίδυμο στα στόπερ»

Σταματέλος: «Να μείνει για πολλά χρόνια ακόμη ο Μεντιλίμπαρ - Βλέπει Λεβερκούζεν ο Πιρόλα»

Χάρης Δούκας: «Το γήπεδο του Παναθηναϊκού προχωρά με βάση τα χρονοδιαγράμματα»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.