Αλλαγή της τελευταίας στιγμής στον διαιτητή του ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League!

Ο πολύπειρος Γερμανός ρέφερι, Φέλιξ Μπριχ, ο οποίος είχε οριστεί να σφυρίξει το παιχνίδι της Τούμπας, τραυματίστηκε και δεν είναι σε θέση να μπει στον αγωνιστικό χώρο, με την ΚΕΔ να τον αντικαθιστά με τον συμπατριώτη του, Ζέρεν Στορκς.

Έτσι, ο Στορκς, ο οποίος αρχικά είχε οριστεί ως VAR στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, θα είναι ο διαιτητής που θα διευθύνει το ντέρμπι των «Δικεφάλων» που θα κρίνει ποιος θα τερματίσει στην τρίτη θέση του φετινού πρωταθλήματος, ενώ ο Μπριχ θα πάρει τη θέση του ως VAR στο ντέρμπι των «αιωνίων».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ατάκα Έσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το αν η Αργεντινή μπορεί να ξαναφτάσει στην κορυφή του κόσμου

Συνεργασίες και νέα τρεξίματα στην απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ – Βίντεο του sport-fm.gr

Λύγισε στο φινάλε ο ΠΑΟΚ, τον άφησε με... προβληματισμούς και ερωτηματικά η Τβέντε

«Για μια απαιτητική σεζόν με υψηλές προσδοκίες»: Τη Δευτέρα η πρώτη προπόνηση για Ατρόμητο - Ανοικτή προς τον κόσμο

Προβληματισμός στον ΠΑΟΚ: Ο Ελουστόντο αποχώρησε από το φιλικό κόντρα στην Τβέντε με ενοχλήσεις στο γόνατο!

«Το καλό 20λεπτο του Ολυμπιακού και όσα θέλει να βελτιώσει ο Μεντιλίμπαρ»: Το σχόλιο του Ηρακλή Αντύπα από την Ολλανδία

Τα έκαναν... θάλασσα στην Τβέντε και 1-0 ο ΠΑΟΚ στο φιλικό με αυτογκόλ

«Έδεσε» τον Ρουκουνάκη η Κηφισιά

Καλαμάτα: Τετραπλό μεταγραφικό χτύπημα - Ποιοι αποχώρησαν από το ρόστερ

Ζέλσον: «Με τον καιρό θα γινόμαστε καλύτεροι, ήταν σημαντικό το τεστ με τη Λέουβεν»