Στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ ανήκει από την Πέμπτη η Αθηνά Γιαννούδη. Ο Ερασιτέχνης «δικέφαλος» ανακοίνωσε την απόκτηση της 27χρονης φόργουορντ για τον επόμενο χρόνο, ώστε να ενισχυθεί σε περιφέρεια και ρακέτα.

Την τελευταία οκταετία, η Γιαννούδη αγωνιζόταν στον Ηρακλή.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα μπάσκετ γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Αθηνά Γιαννούδη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Γεννημένη στις 07/03/1997, η Αθηνά Γιαννούδη αγωνίζεται τόσο ως σμολ φόργουορντ, όσο και ως πάουερ φόργουορντ, κι έχει ύψος 180cm.

Έκανε τα πρώτα της βήματα στο μπάσκετ το 2009 από τον Αίαντα Ευόσμου, στον οποίο έμεινε έως το 2013. Στη συνέχεια, ακολούθησε μία διετία (2013-2015) στον Άρη, ενώ η σεζόν 2015-16 τη βρήκε στον Παναθλητικό Συκεών. Από το 2016 έως την περυσινή σεζόν (2023-24) αγωνιζόταν με τη φανέλα του Νέου Ηρακλή, πραγματοποιώντας, μάλιστα, εξαιρετικές ατομικές εμφανίσεις.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Αθηνά Γιαννούδη δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι εξαιρετικά χαρούμενη που εντάσσομαι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να συμβάλλω στην επίτευξη των στόχων μας. Είμαι βέβαιη ότι με σκληρή δουλειά μπορούμε να καταφέρουμε σπουδαία πράγματα».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Αθηνά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξανθόπουλος: «Για να έχεις πιθανότητα να κερδίσεις εδώ πρέπει να βάλεις τα σωστά σουτ»

Όσμαν: «Αντιδράσαμε στο παιχνίδι με τη Βίρτους, αυτή πρέπει να είναι η ταυτότητά μας»

Τα highlights από τη νίκη του πληθωρικού Παναθηναϊκού κόντρα στο ανταγωνιστικό Περιστέρι Betsson

Ακύρωσε το ρεπό της Δευτέρας ο Αταμάν: «Τέτοια νίκη είναι σαν ήττα - Αν είσαι μεγάλη ομάδα παίζεις όπως ο Ολυμπιακός»!

Stoiximan GBL: Διατήρησε το αήττητο ο Ολυμπιακός, συνεχίζει το κυνήγι ο Παναθηναϊκός

Ξανθόπουλος: «Μετά από πολύ καιρό δουλέψαμε φυσιολογικά»

Με ηγέτη Σάλας το Μαρούσι χαμογέλασε μετά από δύο μήνες και έστειλε μήνυμα… παραμονής!

Σερέλης: «Δεν είχαμε τη σωστή νοοτροπία και τη σοβαρότητα που έπρεπε» - Ο λόγος που δεν έκανε δηλώσεις ο Αταμάν

Ανέβασε ένταση στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός και καθάρισε το Περιστέρι

Μπαρτζώκας: «Ευχαριστώ τους προέδρους που έβαλαν πτήση τσάρτερ για να αποφύγουμε τα μπλόκα»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.