Την ανανέωση του συμβολαίου του Χάρη Τσιγγάρα ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το νέο συμβόλαιο του νεαρού άσου πλέον έχει ισχύ μέχρι και το 2022.

Αναλυτικά αναφέρει ο ΠΑΟΚ:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Χάρη Τσιγγάρα μέχρι το 2022.
Από το 2010 που εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ ο γεννημένος στις 20 Αυγούστου του 2000 μέσος είχε επιλέξει για χρόνια να καταπίνει χιλιόμετρα, καθώς ερχόταν από την γενέτειρά του, την Πορταριά Χαλκιδικής. Κάποια στιγμή, βέβαια εγκαταστάθηκε στο Σπίτι των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ.
Ο Τσιγγάρας ήταν και είναι χαρακτηριστικά πειθαρχημένος και επίμονος. Εξυπνος και ικανός αμυντικός χαφ – ικανός να βοηθά και επιθετικά την ομάδα του (άλλωστε σε μικρή ηλικία εκπαιδεύτηκε ως 8άρι αλλά και 10άρι) – συνετός και συνεπής στην προπόνηση και στο γήπεδο, δεν άργησε να βρει τον δρόμο προς το όνειρο. Ηταν εκ των βασικών στελεχών της πρωταθλήτριας Κ15 τη σεζόν 2014-15, πρωταθλητής και την περίοδο 2015-16 με την Κ17, πρωταθλητής και με την Κ19 τρεις συνεχόμενες σεζόν (2017-18, 2018-19, 2019-20), βασικό στέλεχος της Κ19 στην πορεία της στο Youth League τη σεζόν 2018-19 και φυσικά διεθνής σχεδόν σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες των Εθνικών Ομάδων.
Ακολούθησε την Α΄ ομάδα στην προετοιμασία του καλοκαιριού του 2019, χρησιμοποιήθηκε στο φιλικό με την Τσβόλε και συνέχισε να δουλεύει με συνέπεια και υπομονή, αλλά και με προφανή εξέλιξη, που δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Αμπέλ Φερέιρα στην προετοιμασία του καλοκαιριού του 2020. Η πρώτη του ευκαιρία μάλιστα δόθηκε τον Ιούνιο του 2020, όταν πέρασε στο γήπεδο στην αναμέτρηση με τον Άρη στο 86ο λεπτό και πραγματοποίησε την πρώτη του επίσημη συμμετοχή με την ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ.
Ανέκαθεν καλός μαθητής, εισήχθη μάλιστα στη Σχολή Διοίκησης Οικονομίας κι Επικοινωνίας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στον Άρη για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Βέλιο

Εντιαγέ: «Ξέρω πόσο σημαντική είναι η φανέλα του ΠΑΟΚ για εσάς - Έρχομαι εδώ για να παλέψω για αυτή»

Στην Κηφισιά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δοϊρανλής

Επίσημο: Με αγορά-ρεκόρ στη Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι από τον Ολυμπιακό ο Αντρέ Λουίς

Διαρκείας στους ποδοσφαιριστές που δόξασαν τον Παναθηναϊκό με απόφαση Αλαφούζου

ΑΕΚ: Σε κυκλοφορία βρίσκονται τα εισιτήρια για την πρεμιέρα με τον Ηρακλή

Με φόντο τον Βοτανικό: Έφυγαν πάνω από 15 χιλ. διαρκείας - Πόσοι διεκδικούν προτεραιότητα για το νέο γήπεδο

Συγκινητικός Τάισον για Κωνσταντέλια: «Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ στο πλευρό σου»

Νικολακόπουλος: «Έρχεται ο Κάσερες για τον Ολυμπιακό»

Βούρκωσε στο αντίο του στον Ερυθρό Αστέρα ο Τικνιζιάν: «Ημουν έτοιμος να πεθάνω για οποιονδήποτε στο γήπεδο»