Η Λαμία εξέδωσε ανακοίνωση νωρίτερα, στην οποία εκφράζει την οργή της για την διαιτησία που έχει μετά τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της Super League και με αφορμή, φυσικά, την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Η ανακοίνωση, λοιπόν, από την ομάδα της Φθιώτιδας προκάλεσε την αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία αναρωτιέται γιατί αποφάσισε η Λαμία να αντιδράσει συνολικά για τη διαιτησία αμέσως μετά το μεταξύ τους παιχνίδι.

Παράλληλα, στη Μικράς Ασίας σχετικά με την αποβολή του Μποάκιε αναφέρουν πως επρόκειτο για κίνηση πολεμικών τεχνών, που καθιστά το παιχνίδι του επιθετικού της Λαμίας επικίνδυνο.

Τέλος, στο αίτημα της Λαμίας να έχει ξένους διαιτητές στα παιχνίδια της από εδώ και πέρα, ο ΠΑΟΚ αντιλαμβάνεται ως ανέκδοτο το να μιλά κανείς για ξένους διαιτητές κόντρα στην ομάδα που τους επέβαλλε στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ, παράλληλα, θεωρείται δεδομένο πως με ξένο διαιτητή ο Γιώργος Καζναφέρης θα είχε αποβληθεί πριν την λήξη του αγώνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναιτωλικός: Αυτή τη φανέλα θα φοράει στην επέτειο των 100 χρόνων

Τσακίρης: «Οι σκέψεις του Νίκολιτς για τον αγώνα της ΑΕΚ με την ΑΕΛ Novibet»

Νικολακόπουλος: «Η σημασία του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ - Όποιος πάει πρώτος στα playoffs παίρνει και το πρωτάθλημα»

Καλά νέα με Ίνγκασον και Ρενάτο στον Παναθηναϊκό!

Αθανασίου: «Θα πάει με αλλαγές στη Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός»

Οριστικά στις 24 Μαρτίου η κλήρωση για τα playoffs και τα playouts της Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Καλές πιθανότητες να προλάβει ο Μεϊτέ - Ο Τρινκέρι μπορεί να φέρει όραμα»

Σταματέλος: «Ο Ποντένσε είτε προπονείται και μπαίνει αποστολή είτε… - Να μην βρεθεί πίσω στο σκορ ο Ολυμπιακός»

Κετσετζόγλου: «Οι σίγουροι, ο Κοϊτά, τα διλήμματα του Νίκολιτς και ο... Σαχαμπό - Τι βλέπω στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ»

Δεσύλλας: «Mε νίκη στη Λιβαδειά εξασφαλίζει και ηρεμία εκτός από την 4άδα ο Παναθηναϊκός - ''Δίψα'' κόσμου για Μπέτις»