Την ικανοποίηση για τις τρεις σερί νίκες στον ΠΑΟΚ επισκίασε η ανησυχία για τον Έλβαρ Φρίντρικσον.

Ο Ισλανδός γκαρντ επέλεξε, παρά την αντίθετη ιατρική οδηγία, να αγωνιστεί στο χθεσινό ματς με το Περιστέρι bwin μετά το πρώτο δεκάλεπτο, όταν και ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση, κάνοντας, μάλιστα, δύο ενέσεις στο ημίχρονο του παιχνιδιού.

Τη Δευτέρα θα εξεταστεί εκ νέου για να διαπιστωθεί πώς είναι η κατάστασή του. Ο Φώτης Τακιανός έδωσε ρεπό για σήμερα και αύριο στους παίκτες του, τους οποίους περιμένει την Τρίτη (24/10) στο γήπεδο, οπότε και θα αρχίσει η προετοιμασία για την αναμέτρηση με αντίπαλο το Λαύριο (29/10).

Οι «ασπρόμαυροι», λόγω της ευρωπαϊκής υποχρέωσης, θα παραμείνουν στο Λεκανοπέδιο μετά τον αγώνα με το Λαύριο και θα «πετάξουν», από το «Ελευθέριος Βενιζέλος», την Τρίτη (31/10), για την Πορτογαλία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τρέλα στο «Μακεδονία»: Η ΚΑΕ Άρης ανέβασε το βίντεο της αποθέωσης στον Σπανούλη!

Τα χτυπήματα που δέχθηκε ο Ναν στα πλευρά και το νέο βίντεο του καυγά με τον Τζόουνς

Σπανούλης: «Αυτή η υπέροχη υποδοχή είναι για την αρχή του οράματος του Άρη»

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Σπανούλης, πανζουρλισμός από 5.000 οπαδούς του Άρη στο αεροδρόμιο!

Λαοθάλασσα έξω από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» εν αναμονή της άφιξης του Σπανούλη!

Γκρέι: «Μπορώ να προσφέρω ηγετικές ικανότητες στην ομάδα, ο Τρινκέρι μου είπε να είμαι ο εαυτός μου»

Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» παρακάμερα από τους πανηγυρισμούς στο ΣΕΦ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

«Ενωμένοι μπορούμε»: Το μήνυμα του Γκάλη για τα 39 χρόνια από το έπος του 1987!

Παπανικολάου: «Η αγέλη των λύκων τα κατάφερε»

«Για πάντα στην καρδιά μου, με εκτίμηση ο Τουρίστας»: Το αντίο του Μπέβερλι στον ΠΑΟΚ

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.