Για λόγους ασφαλείας απαγορεύτηκε η παρουσία φίλων του ΠΑΟΚ στο ματς με την Τρέπτσα που θα γίνει στο Κόσοβο στις 5 Νοεμβρίου για το FIBA Europe Cup. Αντίθετα, τόσο στο παιχνίδι απέναντι στην Ανβίλ (22/10), όσο κυρίως στη Γερμανία απέναντι στη Μπράουνσβαϊγκ (29/10), ο ΠΑΟΚ θα μπορεί να έχει φιλάθλους στο πλευρό του.

«Σχετικά με τον αγώνα BC Trepca – ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου στο Minatori Sports Hall, στην πόλη Μitrovica στο Κόσοβο, για λόγους ασφαλείας και με απόφαση της διοργανώτριας αρχής, δεν θα δοθούν εισιτήρια στη φιλοξενούμενη ομάδα. Αναπόφευκτα δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, όπως ακριβώς συνέβη και με τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στη Θεσσαλονίκη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πάλεψε μέχρι τέλους στην έδρα της Μερσίν αλλά έμεινε με το «αχ» ο Αθηναϊκός

Ξέσπασμα Αλόνσο κατά ΠΑΟΚ και Ταϊρί: «Ευτυχώς δεν τον πήραμε, είναι πολύ κακός παίκτης - Εύχομαι να κερδίσει η Μπιλμπάο»

Πασκουάλ: «Κερδίζουμε ή φεύγω - Μπορώ να κάνω ένα βήμα πίσω για το καλό της Μπαρτσελόνα»

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ από τη μεγάλη πρόκριση επί της Μούρθια και οι έξαλλοι πανηγυρισμοί σε παρκέ και αποδυτήρια!

Μπουντούρης: «Απομένουν δύο ματς - Ευελπιστώ ότι θα γελάσουμε σε λίγο καιρό»

Τσορμπατζόγλου: «Ήρθε μία όμορφη στιγμή για την οικογένεια του ΠΑΟΚ, η παράδοση που δείχνει… κούπα»

Μερσίν-Αθηναϊκός: Με πίστη για την ανατροπή και τον δεύτερο ευρωπαϊκό της τίτλο η ομάδα του Βύρωνα

Τη Μεγάλη Πέμπτη επιστρέφει από Ισπανία ο ΠΑΟΚ

Η απίθανη εμφάνιση του Ταϊρί, το κρίσιμο τρίποντο του Μέλβιν & τα highlights από την πρόκριση του ΠΑΟΚ

Μπούτσκος: «Αυτές οι στιγμές αξίζουν για όλο τον κόσμο και τον οργανισμό του ΠΑΟΚ»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.