Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του, ο Αντρέ Ρικάρντο της Φαμαλικάο, με τον ίδιο να αποχαιρετά την ομάδα, μέσα από ένα μήνυμα που πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο «δικέφαλος του Βορρά», μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινώσει την απόκτηση του 21χρονου Πορτογάλου, τον οποίο και απέκτησε ως ελεύθερο.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Ήταν μεγάλη υπερηφάνεια να υπηρετώ αυτόν τον μεγάλο σύλλογο που θα έχει για πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Ήταν 3,5 χρόνια μεγάλης μάθησης και εξέλιξης που με έκανε να μεγαλώσω και ως αθλητής και ως άνθρωπος, ήταν 3,5 χρόνια που δεν θα ξεχάσω ποτέ και για τα οποία θα είμαι για πάντα βαθιά ευγνώμων.

Σε ολόκληρο τον σύλλογο, το προπονητικό επιτελείο και όλους όσους συνεργάστηκα, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ, για την εξαιρετική και μόνιμη υποστήριξή σας, την απόλυτη αφοσίωση, τη βοήθεια που μου έδωσαν και με παρακίνησαν να θέλω όλο και περισσότερα και να εργαστώ στο το όριο.

Εύχομαι στο CLUB και σε ΟΛΟΥΣ τις μεγαλύτερες επιτυχίες και επιτεύγματα.

ΠΙΣΤΕΨΕ, ΑΓΩΝΙΣΟΥ, ΚΑΤΑΚΤΗΣΤΕ και πάνω απ' όλα ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φεράντο: «Ικανοποιημένος από τους παίκτες μου που πιέζουν, όμως χάσαμε και αυτό είναι που μετράει»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την εντυπωσιακή ΑΕΚ, τον κουρασμένο ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό

Λαφόν: «Ξέρουμε πού βρισκόμαστε, ο Παναθηναϊκός είναι τεράστια ομάδα»

Ντέσερς: «Με γεμίζει χαρά που επέστρεψα με γκολ - Να πιέζουμε σε όλη τη διάρκεια όπως στα πρώτα 30 λεπτά»

Μπενίτεθ: «Το θετικό όταν κερδίζεις είναι ότι μπορείς να κάνεις ψύχραιμη ανάλυση» - Tι είπε για Ντέσερς και Λαφόν

Καλογερόπουλος: «Ήμασταν κυρίαρχοι - Υπήρχε και άλλη κόκκινη στον Άρη, όπως και πέναλτι»

Νικολογιάννης: «Με Ντέσερς θα είχε περισσότερους βαθμούς ο Παναθηναϊκός - Έκανε επίδειξη δύναμης ο Φωτιάς»!

Κετσετζόγλου: «Ήταν η μέρα της ΑΕΚ - Πρώτη φορά είδαμε τον Λιούμπισιτς που αγόρασε από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ»

Μεντιλίμπαρ: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο» - Τι είπε για τη μη αντικατάσταση του Γκαρθία

Ο παραγωγικός Ντέσερς και ο καθοριστικός Λαφόν: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.