Η τελευταία μέρα του 2022 βρήκε την ομάδα του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία να καταστρώνει τα σχέδιά της για το επικείμενο παιχνίδι κόντρα στον Άρη.

Μετά την προθέρμανση και ένα παιχνίδι κατοχής, οι παίκτες του «δικέφαλου του Βορρά» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ.

Την ώρα που το ένα έκανε δουλειά στην επιθετική τακτική, το άλλο δούλευε στον τομέα της φυσικής κατάστασης μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια. Στη συνέχεια οι ρόλοι αντιστράφηκαν.

Ο Φιλίπε Σοάρες μπήκε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

Αντίθετα οι εξετάσεις του Μάριου Τσαούση, μετά από ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση και θα ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπειών το επόμενο διάστημα.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Την Πρωτοχρονιά ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μουζακίτης: Eφτασε τις 70 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού στα 19 του!

Στο Top-4 των ξένων σκόρερ του Ολυμπιακού μπήκε ο Ελ Κααμπί!

Μάχες για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στην προτελευταία «στροφή» της Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός: Για τη νίκη ψυχολογίας στη Λεωφόρο πριν το «πράσινο» all in της Ανδαλουσίας!

Ατρόμητος-ΑΕΚ: Με φόρα από τη Σλοβενία η Ένωση για την επιστροφή στην κορυφή

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός: Χωρίς περιθώρια για απώλειες στη μάχη της κορυφής ο «Δικέφαλος του Βορρά»

Κηφισιά-Βόλος: Μάχη από την οποία κανείς δεν θέλει να βγει χαμένος

Τσορμπατζόγλου: «Βαρύ το κλίμα στον ΠΑΟΚ - Σαν να γίνεται προσπάθεια η δολοφονία να μην συνδεθεί με οπαδικά κίνητρα»

Τσακίρης: «Μεγάλο πρέπει για την ΑΕΚ στο Περιστέρι - Πιθανότερο το ροτέισον με Τσέλιε, όχι με Ατρόμητο»

Παντελίδης: «Από τα πιο παραγωγικά μας φέτος το πρώτο ημίχρονο»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.