Πολύ δυνατή στιγμή μετά το φινάλε του προημιτελικού ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ, με τον Βασίλη Τολιόπουλο να βάζει τα κλάματα και να πνίγεται στις αγκαλιές των συμπαικτών του!

Ο γκαρντ των «κίτρινων», ο οποίος οδήγησε την ομάδα του στη μεγάλη ανατροπή και στην πρόκριση στα ημιτελικά του Final 8 με την εντυπωσιακή του εμφάνιση, λύγισε μετά την υπερπροσπάθειά του στα τελευταία λεπτά (έβαλε 17 πόντους στην τέταρτη περίοδο), με την κάμερα να τον πιάνει να βάζει τα κλάματα κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών.

Δείτε το βίντεο:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοίνωσε την παραμονή Γιαπλέ ο Vikos Falkons

«Δεν χρειάζεται κάποιο σχόλιο»: Η ανάρτηση του Ολυμπιακού με τη φάση Ναν-Φουρνιέ από άλλη κάμερα

ΠΑΟ: «Δεν είναι τρόπος αντίδρασης ο ευτελισμός, ο υποβιβασμός στην Α2 - Θα παλέψουμε μέχρις εσχάτων για το πρωτάθλημα»!

Γιαννακόπουλος: «Επί Βασιλακόπουλου πήρατε τίτλο με 7 βήματα Σπανούλη, στη νέα ΕΟΚ ούτε ένα λάθος υπέρ του Παναθηναϊκού»

«Ντράπηκε και η ντροπή»: Η αντίδραση της Πέννυς Ρόγκα για τον πρώτο τελικό της Stoiximan GBL στο ΣΕΦ

H αντίδραση του ιδιοκτήτη της Χάποελ στο ξέσπασμα του Αταμάν

Ολυμπιακός: Τι δείχνει η ιστορία όταν κάνει το 1-0 στο ΣΕΦ

Κατώτερος των περιστάσεων ο Χέιζ-Ντέιβις, τα «έσπασε» στο ΣΕΦ με 1/13 σουτ!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο Game 1 των τελικών

«Δύο διαφορετικά ματς σε ένα»: Η ανάλυση Ζέρβα-Ρομπόλη από το ΣΕΦ για το Game 1

TAGS: Άρης