Την άποψή του για τη διαιτησία στο μεγάλο χθεσινό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κατέθεσε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή Monday FC στη Nova.

Ο παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε σε όλες τις… επίμαχες φάσεις στο παιχνίδι και ανέφερε ότι εάν εκείνος ήταν VAR τότε θα καλούσε τον διαιτητή σε δύο περιπτώσεις.

«Δεν μου άρεσε πολύ η διαιτησία. Μου φάνηκε άπειρος. δεν έβγαζε σιγουριά. Υπήρχαν δύο φάσεις που αν ήμουν VAR θα τον φώναζα.
Για το φάουλ του Ιβανούσετς. Θα μπορούσε να βγει και κόκκινη. Θα μπορούσε να παραμείνει η άποψή του και να μείνει στην κίτρινη. Δεν λέω αναγκαστικά ότι είναι κόκκινη. Θα έλεγες κάτι, όμως, αν έβγαινε κόκκινη; Θα μπορούσε ξαναλέω να μείνει κίτρινη»
, ανέφερε και συνέχισε:

«Θα τον φώναζα και για το μαρκάρισμα του Ρόουζ στον Γιακουμάκη. Το πόδι του αμυντικού του Άρη χτυπάει τον αχίλλειο του Γιακουμάκη. Θα μπορούσε και εδώ να πει ότι δεν πέφτει από το μαρκάρισμα, αλλά είναι δύο φάσεις που θα τον φώναζα.
Για τον Κεντζιόρα στον Ράτσιτς δεν βλέπω πέναλτι.
Όσο για το πέναλτι στον Τάισον. Ούτε αυτό το είδε το διαιτητής γι' αυτό λέω ότι δεν ήταν καλή η διαιτησία. Πρέπει να είσαι κοντά στη φάση και να δεις ότι ο επιθετικός παίρνει τη μπάλα. Στου Τάισον με τον Διούδη, ε βέβαια, είναι πέναλτι, αφού του βρίσκει κανονικά το πόδι»
, ανέφερε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube