Την απόφαση να μην κάνουν άλλη μεταγραφή, είτε με αγορά ή ελεύθερου παίκτη, φαίνεται πως έχουν λάβει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει μετά το χθεσινό δημοσιεύματα από τη Ρουμανία, σύμφωνα με το οποίο οι Θεσσαλονικείς ενδιαφέρονται για τον Φλορινέλ Κομάν της Στεάουα Βουκουρεστίου.

«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή, αλλά αυτήν τη στιγμή δεν σκοπεύει να πληρώσει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας του. Βέβαια τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν. Τις επόμενες μέρες θα γίνουν κάποιες συζητήσεις μεταξύ των δύο συλλόγων για να δούμε αν υπάρχει πιθανότητα συμφωνίας για τον Κομάν», έγραψε η ιστοσελίδα Playsport.

Το προφίλ του 25χρονου αριστερού εξτρέμ της Στεάουα ταιριάζει στα «θέλω» του Ραζβάν Λουτσέσκου, όμως δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση ούτε από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ούτε από τον Ρουμάνο τεχνικό.

Αυτή τη στιγμή στα «φτερά» του ΠΑΟΚ μπορεί να παίξουν οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Τάισον και Κίριλ Ντεσπόντοφ, ενώ λύσεις μπορούν να δώσουν οι Τόμας Μουργκ και Γιώργος Βρακάς, παρότι δεν είναι εξτρέμ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θέλουν τον Αντράντε»

Τσανάκας: «Μοιάζει το ντέρμπι της Τούμπας με της Λεωφόρου - Τα μεταγραφικά σενάρια»

Κετσετζόγλου: «Να τελειώσει τη δουλειά και να πάρει τον τίτλο η ΑΕΚ - Διαθέσιμοι οι Γιόβιτς και Μάνταλος στη Λεωφόρο»

Σε τρεις φάσεις η διάθεση των διαρκείας για τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό - Η προτεραιότητα για το νέο γήπεδο

ΠΑΟΚ: Σύμβουλος του Σαββίδη ο Παπαμιμίκος - Παραθέτει συνέντευξη Τύπου στις 13:30

Παντελίδης: «Δεν έχω μιλήσει με τον Ηρακλή»

Δεσύλλας: «Ντέρμπι αντίδρασης κόντρα στην ΑΕΚ για τον Παναθηναϊκό - Δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για το μέλλον»

Συνάντηση κορυφής στον ΠΑΟΚ: Τα λένε Σαββίδης και Λουτσέσκου!

Κούλης Αποστολίδης στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ»: «Γιατί τόσοι τραυματισμοί στον ΠΑΟΚ;»

Λουτσέσκου: «Οι χειρότεροι μήνες της ζωής μου - Ο πόνος δεν περνάει, χάσαμε από τον φόβο της αποτυχίας»!

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.