«Δυστυχώς, λόγω ενός μικρού προβλήματος στον δικέφαλο, δεν θα μπορέσω να παίξω με τη Σουηδία. Λυπάμαι αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας».

Με αυτό το μήνυμα ο Αρκάντιους Μίλικ επιβεβαίωσε την απουσία του από τον προσεχή «τελικό» της Πολωνίας με την Σουηδία, στο δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο Πολωνός στράικερ υπολογίζεται πως θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες, ύστερα από τον τραυματισμό που αποκόμισε στο φιλικό (1-1) με την Σκωτία, και μεταξύ άλλων εκτιμάται πως θα χάσει το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο «Βελοντρόμ» για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ενισχυμένη με… ρομπότ σκύλους η Αστυνομία της Γουαδελούπε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026!

«Τρελά» πριμ σε Τούχελ και παίκτες της Αγγλίας για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Μουντιάλ 2030: Η Ισπανία θα φιλοξενήσει τον τελικό

Σφαγεία, δηλητηριάσεις και πυροβολισμοί: Σοκαριστικές καταγγελίες για τα αδέσποτα στο Μαρόκο ενόψει Μουντιάλ 2030!

Απίστευτοι οι Σκωτσέζοι: Σχεδόν χίλιοι έχουν αγοράσει ήδη εισιτήρια για τον τελικό του Μουντιάλ

Νέα εποχή στο οφσάιντ: Η FIFA φέρνει 3D avatars όλων των παικτών στο Μουντιάλ με τεχνητή νοημοσύνη!

Στους υποψήφιους διαιτητές για το Μουντιάλ ο Ευαγγέλου

Οργή κατά FIFA: Απαγορευτικές τιμές στα εισιτήρια για άτομα με αναπηρία στο Μουντιάλ!

Στην Ισπανία και στην έδρα της Λεβάντε οι κρίσιμες αναμετρήσεις της Ουκρανίας για τα playoffs του Μουντιάλ

Μουντιάλ: Διαμαρτυρία από Αίγυπτο και Ιράν στη FIFA για την κήρυξη “Pride Match” του αγώνα τους

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.