Όλο και πιο κοντά στον ΠΑΟΚ μοιάζει ο Αλί Σαμάτα.

Ο 30χρονος επιθετικός από την Τανζανία είναι ο εκλεκτός του «δικεφάλου του βορρά» για την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης της ομάδας λίγες μέρες προτού η αποστολή αναχωρήσει για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Μάλιστα, οι Τούρκοι μεταφέρουν μία εξέλιξη η οποία ίσως δείχνει πως η μεταγραφή πλησιάζει στην ολοκλήρωσή της. Συγκεκριμένα, ο Σαμάτα δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Φενέρμπαχτσε την Τρίτη (2/7), καθώς, όπως αναφέρεται στα εν λόγω δημοσιεύματα, είναι θέμα ωρών η μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ και αυτή τη στιγμή λαμβάνουν χώρα τα διαδικαστικά.

Θυμίζουμε πως τη Δευτέρα (1/7) άλλα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ έχει προσφέρει στον παίκτη τριετές συμβόλαιο, με τις απολαβές του να αγγίζουν το ένα εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.