Ευχάριστα νέα στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ έφερε η σημερινή προπόνηση! Ένα 24ωρο μετά την επιστροφή του Γιώργου Γιακουμάκη στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Γιάννη Μιχαηλίδη να βγάζει μέρος της προπόνησης και να ανεβάζει στροφές ενόψει της πρεμιέρας των playoffs της Stoiximan Super League.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός αυξάνει αισθητά τις πιθανότητες να βρίσκεται στη διάθεση του «δικεφάλου του βορρά» στο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά τους τραυματίες, τόσο ο Τζόντζο Κένι, όσο και ο Σουαλιό Μεϊτέ ακολούθησαν για ακόμη μία ημέρα ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς υποβλήθηκε σε θεραπεία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πυρετό ο Γένσεν - Αμφίβολος για το ματς με τον Λεβαδειακό

Τσακίρης: «Μέγα θέμα το πώς θα επιστρέψει ο Πινέδα ενόψει Ολυμπιακού»

Νικολακόπουλος: «Ο Ταρέμι μπορεί να είναι καθοριστικός πάλι στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ»

Αθανασίου: «Σπουδαίο project για τον Παναθηναϊκό ο Γιάγκουσιτς, πρέπει να αξιοποιηθεί - Τι θα έκανα με Ρενάτο»

Το μουσείο της ιστορίας του Παναθηναϊκού και η πολύτιμη συνδρομή των οπαδών

Κετσετζόγλου: «Ίσως η καλύτερη στιγμή να σπάσει το κακό σερί στο Καραϊσκάκη η ΑΕΚ - Διαθέσιμος ο Βάργκα»

Τσορμπατζόγλου: «Ζορίστηκε αρκετά για την ηλικία του ο Χατσίδης, μεγάλωσε ο πονοκέφαλος για τον ΠΑΟΚ»

Θα έχει Βήχο μέχρι το 2029 ο Λεβαδειακός

Σταματέλος: «Μόνος πονοκέφαλος για τον Μεντιλίμπαρ ποιος θα παίξει πίσω από τον Ελ Κααμπί»

Δεσύλλας: «Βήμα βήμα στα playoffs ο Παναθηναϊκός - Να δείξει πράγματα αλλά να πάρει και αποτελέσματα»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.