Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν και φυσικά έναν μήνα πριν αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στον β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League έδωσε η Λέφσκι Σόφιας.

Η ομάδα του Στανιμίρ Στόιλοφ υποδέχθηκε στο «Γκεόργκι Ασπαρούχοφ» την Σεπτέμβρι, έχοντας μάλιστα 1.000 οπαδούς στο πλευρό της.

Το παιχνίδι έληξε 1-1, με τους φιλοξενούμενους να δίνουν αυτό το παιχνίδι έχοντας αρκετά προβλήματα τραυματισμών.

Παρόλα αυτά, η Σεπτέμβρι ήταν κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 26’ με τον Ιλιέφσκι και μετά από 11 λεπτά ισοφάρισε ο Μπάρι για λογαριασμό της Λέφσκι.

Για λογαριασμό της ομάδας από τη Σόφια έκαναν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους οι Άντε Μπλάζεβιτς, Ιβελίν Ποπόφ και Ρονάλντο, με τον Στόιλοφ να δίνει αρκετές ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες που σκοπεύει να τους χρησιμοποιήσει μέσα στη σεζόν.

Η αρχική ενδεκάδα της Λέφσκι: Ζαγκόροφ, Νταντάκοφ, Αντόνοφ, Ντίνεφ, Μποζίλοφ, Στογιάνοφ, Μιτκόφ, Μπάσεφ, Ιβάνοφ, Μαρκόφ, Ρουπάνοφ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Γκλάσνερ έκλεψε την παράσταση με επικό slide

Γκεσάν: Έγραψε ιστορία με δύο ευρωπαϊκά μετάλια σε μία σεζόν

Γκλάσνερ: «Είμαι υπηρέτης των παικτών, ευχαριστώ τους οπαδούς μας, ευχαριστηθήκαμε τα 60 ματς της σεζόν»

Στην αγκαλιά του Χέντερσον το 5ο: Η απονομή του Conference League στην Πάλας

Οι μαχητές του «Βαγέκας» και ο ήρωας Ματετά: Έτσι κατέκτησε το Conference League η Κρίσταλ Πάλας

Ιπποτική κίνηση: Pasillo απ’ τους παίκτες της Κρίσταλ Πάλας σε εκείνους της Ράγιο Βαγιεκάνο

Συγκλονιστικές εικόνες στη Λειψία: Οι οπαδοί της Ράγιο αποθέωσαν παίκτες και προπονητή, παρά τον χαμένο τελικό!

Η Χρυσή Βίβλος του Conference: Η τρίτη αγγλική ομάδα που το κατακτά η Πάλας και ο Ολυμπιακός

H Πάλας ζει το όνειρό της: Λύγισε τη Ράγιο Βαγεκάνο και πήγε το Conference League ξανά στο Λονδίνο!

Βασικός και παραλίγο σκόρερ: Δείτε τι έκανε ο Ουνάι Λόπεθ (που θέλει ο Ολυμπιακός) στον τελικό του Conference League

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.