Την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Πέμπτης (14/12) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Conference League συνεχίζει η Ελσίνκι.

Οι Φινλανδοί, βρίσκονται στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη από το βράδυ του Σαββάτου, πραγματοποιώντας την Κυριακή την πρώτη τους προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, κάνοντας μάλιστα ειδική μνεία στον ηλιόλουστο και εξαιρετικό καιρό που επικρατεί - για τα δικά τους δεδομένα πάντα - στην χώρα μας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ματς με τον «δικέφαλο του βορρά» θα αποτελέσει και το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς για την Ελσίνκι, αφού, το πρωτάθλημά τους έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Από την αποστολή που ταξίδεψε στην Ελλάδα απουσιάζουν οι Ρόγκιτς, Πέτερσον και Ράιταλα, ενώ, στη διάθεση του Τόνι Κόρκεακουνας βρίσκονται: Μάενπαα, Εστ, Ραμούλα, Σοΐρι, Κουασίβι-Μπενισάν, Ολίλα, Χαμαλάινεν, Χάλμε, Τοΐβιο, Τένχο, Ντα Γκράσα, Κανελπάρ, Παανάνεν, Λίνγκμαν, Κεσκίνεν, Ατόμ, Χοστίκα, Ραντούλοβιτς, Ολουσάνια, Μπαντέ.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέα βαριά ποινή της UEFA στην ΑΕΚ, τιμωρία με αναστολή για εκτός έδρας ματς!

Στη διάθεση του κόσμου της ΑΕΚ τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τη Σαμσουνσπόρ

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί στη Φλωρεντία και η αποθέωση στον Νίκολιτς: Η παρακάμερα του μεγάλου διπλού της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Δεν περίμενα τόσο καλή την ΑΕΚ - Ρεσιτάλ προπονητικής από τον Νίκολιτς»

Κετσετζόγλου: «Η εικόνα της ΑΕΚ στη Φλωρεντία είναι συνέχεια των εμφανίσεών της στο πρωτάθλημα»

Καθησυχαστικός Ζίνι: «Θα τα πούμε σύντομα»

Τζέκο: «Πείτε μας μαλ…ες, αλλά στηρίξτε μας»

Στρακόσα: «Γινόμαστε πιο επιθετικοί, οι νίκες μας δίνουν εμπιστοσύνη - Θα είμαστε ψυχολογικά έτοιμοι με Παναθηναϊκό»

Νίκολιτς: «Οι παίκτες μου είναι πολεμιστές έτοιμοι να θυσιαστούν - Είμαι περήφανος γι' αυτούς και τους φιλάθλους μας»

«Υπερηχητική ΑΕΚ, έκανε τους οπαδούς της Φιορεντίνα να δουν… φαντάσματα»: Το σχόλιο Μαραθιανού από τη Φλωρεντία

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.