Χωρίς τον Ντάγκλας Αουγκούστο θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό ο ΠΑΟΚ την Κυριακή (9/10, 16:30). Ο Βραζιλιάνος χαφ ένιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο, με αποτέλεσμα να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή, όπως και οι Κουλιεράκης, Μπράντον, και Μιχαηλίδης, που παραμένουν τραυματίες.

Παρόλα αυτά, δεν υπάρχουν μόνο αρνητικά νέα για το «Δικέφαλο του Βορρα», καθώς στην αποστολή θα βρίσκεται κανονικά ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, αλλά και ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος αποκόμισε τραυματισμό στο παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας με τον Παναθηναϊκό, κάτι που απ’ ότι φαίνεται δεν ήταν ανησυχητικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
Και τώρα Λιβαδειά. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό με πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία το Σάββατο (08.10).

Το πρόγραμμα των παικτών ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ενώ ακολούθησε δουλεία στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες του αγώνα και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων κι έμεινε εκτός αποστολής. Ο Βραζιλιάνος έκανε θεραπεία και ασκήσεις στην πισίνα. Οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Γιάννης Μιχαηλίδης έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Μπράντον Τόμας έμεινε στην πισίνα και στο γυμναστήριο, ενώ υποβλήθηκε και σε θεραπεία.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου για την επικείμενη αναμέτρηση είναι οι:
Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Λύρατζης , Ίνγκασον , Κάργας , Νάσμπεργκ , Τσαούσης , Βιεϊρίνια , Κούρτιτς , Σβαμπ , Ντάντας , Φιλίπε Σοάρες , Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ , Κωνσταντέλιας , Κουαλιάτα , Α.Ζίβκοβιτς , Νάρεϊ , Ολιβέιρα , Γκορντεζιάνι .


Επιμέλεια: Αλέξανδρος Τσιριγώτης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τζούριτσιτς: «Ο Μπενίτεθ πήρε το Champions League στην Κωνσταντινούπολη, ίσως κατακτήσει εκεί και το Europa League»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM: Η γκέλα της ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, η μάχη του τίτλου και ο Παναθηναϊκός με το μυαλό στην Μπέτις

Μπενίτεθ: «Θα είναι πολύ σημαντικό και για εμάς, τον κόσμο και τον σύλλογο να προκριθούμε με την Μπέτις»

Νίκολιτς: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα στη Λίγκα στην άμυνα, αλλά δεν είχαμε συγκέντρωση»

Κατέβασαν ρολά οι τερματοφύλακες: Τα highlights από τη λευκή ισοπαλία μεταξύ Παναθηναϊκού και Παναιτωλικού

Μπενίτεθ: «Δημιουργήσαμε αρκετές ξεκάθαρες ευκαιρίες για να κερδίσουμε - Είμαι απογοητευμένος με πολλά πράγματα»

Νικολογιάννης: «Μπορούσε τη νίκη παρά τις πολλές αλλαγές - Όλος ο Παναθηναϊκός ζει και αναπνέει για Μπέτις»

Αθανασίου: «Σωστά στο μυαλό του Μπενίτεθ η διαχείριση ενόψει Μπέτις - Πολλοί πήραν ευκαιρία, λίγοι την άρπαξαν»

Αναστασίου: «Κρίμα γιατί κάναμε μεγάλη προσπάθεια - Αν δεν βάζεις γκολ δεν μπορείς να περιμένεις πολλά πράγματα»

Ανεπανάληπτη ευκαιρία με Βιλένα για τον Παναθηναϊκό, έσωσε τον Παναιτωλικό ο Κουτσερένκο

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.