Στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν η Πάολα Σαντιάγκο. Ο Ερασιτέχνης «δικέφαλος» συμφώνησε τη Δευτέρα με την 25χρονη διεθνή Πορτορικανή ακραία, ύψους 1,80, ώστε να αντικαταστήσει την Εστερ Γιάσπερ, η οποία τραυματίστηκε με την εθνική Ολλανδίας και θα χάσει όλη την επόμενη σεζόν.

Η Σαντιάγκο αποτελεί βασικό μέλος της εθνικής ομάδας της πατρίδας της κι αναδείχθηκε MVP του πρωταθλήματος των ΗΠΑ το 2022-2023.

Επίσης, έχει αγωνιστεί στο Μεξικό και στην Τουρκία, ενώ την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Mets de Guaynabo της πατρίδας της.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βουρδέρης: «Απίστευτη χαρά και ανακούφιση, διότι έχει περάσει πολλά από την αρχή της σεζόν»

Μαμάης: «Η ομάδα έδωσε την ψυχή της, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας»

Ο Ολυμπιακός σήκωσε το όγδοο: Η Χρυσή Βίβλος του Λιγκ Καπ

Άντεξε στην πίεση του ΠΑΟΚ με μυθικό Ατανασίγιεβιτς και σήκωσε ξανά το Λιγκ Καπ ο ατσάλινος Ολυμπιακός!

Έπεσε... μαύρο στο «Ανδρέας Βαρίκας» - Προσωρινό πρόβλημα ηλεκτροδότησης στον τελικό του Λιγκ Καπ

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Για την εκδίκηση και το... πρώτο League Cup o «δικέφαλος» για το back to back οι «ερυθρόλευκοι»

Κόντρα στην Μπράγκα στους «16» του Challenge Cup βόλεϊ γυναικών ο Παναθηναϊκός

Στο «Ανδρέας Βαρίκας» και χωρίς κόσμο ο τελικός του League Cup - Η αντίδραση του ΠΑΟΚ

Αντιπρόεδρος ομάδας βόλεϊ ΠΑΟΚ: «Δεν κατεβαίνουμε να παίξουμε στην έδρα του Ολυμπιακού»

Εξοργισμένοι στον ΠΑΟΚ για την αλλαγή του τελικού του Λιγκ Καπ

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.