Ευχάριστα νέα στον ΠΑΟΚ ενόψει του «τελικού» με τον Ολυμπιακό για την 3η θέση!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τους Αουγκούστο, Ίνγκασον και Σάστρε να προπονούνται κανονικά ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής στην Τούμπα και μπορεί να τους υπολογίζει κανονικά. Ο «δικέφαλος του Βορρά», επομένως, πάει ενισχυμένος στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος, αφού επιστρέφουν τρεις πολύ σημαντικοί παίκτες.

Από εκεί και πέρα, ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο ακολούθησαν οι Τάισον και Νέλσον Ολιβέιρα.

Όπως σημειώνουν οι Θεσσαλονικείς: Δύο ακόμα παιχνίδια για το τέλος. Πρώτη πρόκληση το ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον Ολυμπιακό που κρίνει την τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ξεκίνησε την προετοιμασία του για την μεγάλη αναμέτρηση.

Η προπόνηση της Τετάρτης (10:05) ξεκίνησε με προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής και τελικό παιχνίδι, ενώ όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης.

Την Πέμπτη (11:05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: «Πρώτη» με Καμαρά στην Ολλανδία και από αύριο… τσίτα τα γκάζια!

Ο Πένια ανακοινώνεται την Τρίτη από τον Παναθηναϊκό και πάει άμεσα Ολλανδία μαζί με Τσάπρα και Κοτσόλη

Μώραλης: «Μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο γήπεδο της χώρας το νέο Καραϊσκάκη - Θα αναβαθμιστεί η είσοδος της πόλης»

Λεβαδειακός για Τσάπρα: «Εξελίχθηκε σε έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της γενιάς του»

«Mισό λεπτό, ρε παιδιά, βλέπω τον Ζέλικο»: Eπικό βίντεο του Παναθηναϊκού με Τσάπρα και παρουσίαση Ομπράντοβιτς!

Με… Domenica το video του Παναθηναϊκού για τη μεταγραφή Τσάπρα - Ποιος ο λόγος

Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό ο Τσάπρας

Ζίβκοβιτς για Λουτσέσκου: «Ήσασταν κάτι πολύ περισσότερο από ένας προπονητής - Ένας μέντορας, ηγέτης και πηγή έμπνευσης»

Το πρώτο βήμα για το νέο «Γ. Καραϊσκάκης» - Πάνω από 50.000 η χωρητικότητα

«Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά»: Επίσημα νέος προπονητής του ΠΑΟΚ ο Λίσι

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.