Ευχάριστα νέα στον ΠΑΟΚ ενόψει του «τελικού» με τον Ολυμπιακό για την 3η θέση!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τους Αουγκούστο, Ίνγκασον και Σάστρε να προπονούνται κανονικά ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής στην Τούμπα και μπορεί να τους υπολογίζει κανονικά. Ο «δικέφαλος του Βορρά», επομένως, πάει ενισχυμένος στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος, αφού επιστρέφουν τρεις πολύ σημαντικοί παίκτες.

Από εκεί και πέρα, ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο ακολούθησαν οι Τάισον και Νέλσον Ολιβέιρα.

Όπως σημειώνουν οι Θεσσαλονικείς: Δύο ακόμα παιχνίδια για το τέλος. Πρώτη πρόκληση το ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον Ολυμπιακό που κρίνει την τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ξεκίνησε την προετοιμασία του για την μεγάλη αναμέτρηση.

Η προπόνηση της Τετάρτης (10:05) ξεκίνησε με προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής και τελικό παιχνίδι, ενώ όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης.

Την Πέμπτη (11:05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: «Έγκαιρη προσέλευση στο Πανθεσσαλικό για το καλό όλων» - Ανοίγουν στις 15:00 οι θύρες

Στασινόπουλος για Λιόλιο: «Ο στόχος να φύγει από το μπάσκετ επετεύχθη – Το έγκλημα θα τιμωρηθεί, προτείνω Γιαννάκη»

Αθανασίου: «Μεγάλο το δέσιμο του κόσμου με τον Παναθηναϊκό-Δύσκολο το ματς στον Βόλο»

Βόλος: «Ο Λούνα εξοφλήθηκε πλήρως - Το έγγραφο που το αποδεικνύει» (pic)

Τσακίρης: «Πρέπει να βρει ισορροπία μεταξύ εντός και εκτός έδρας η ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει μάθει να παίζει με απουσίες ο ΠΑΟΚ - Δεν νομίζω με δύο φορ, τα δεδομένα για την 11άδα»

Νικολακόπουλος: «Θα έχει μεγάλο κέρδος ο Ολυμπιακός την άλλη Κυριακή, αν κάνει καλά σήμερα τη δουλειά του…»

Πένια: «Πολύ θετική η εμπειρία στον Παναθηναϊκό-Αισθητή παντού η αντιπαλότητα με Ολυμπιακό»

Stoiximan Super League: Κυριακή με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Άρη και ΠΑΟΚ στην 8η αγωνιστική

Στο «μικροσκόπιο» της Ρόμα ο Πιρόλα - Τον υπολογίζει και ο Μαντσίνι

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.