Στον ΠΑΟΚ ελέω της κατάστασης με τον Ζαφείρη και του γεγονότος πως πλέον όλα δείχνουν ότι θα μετακινηθεί στη Θεσσαλονίκη τον Ιανουάριο κι όχι άμεσα, κινήθηκαν για την απόκτηση ακόμα ενός χαφ για τη φετινή σεζόν.

Ο Αλεσάντρο Μπιάνκο της Φιορεντίνα είναι εκείνος που... προβάρει τα ασπρόμαυρα της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς έρχεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη!

Συγκεκριμένα, ο 22χρονος χαφ θα αναμένεται το πρωί της Κυριακής (31/8, 09.50) στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», προκειμένου να κλείσει και τυπικά η συμφωνία, να περάσει ιατρικά και να ενσωματωθεί στον ΠΑΟΚ!

Ο 22χρονος -κλείνει τα 23 τον Οκτώβριο- ποδοσφαιριστής πέρυσι είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Μόντσα, με την οποία πήρε παραστάσεις στο ιταλικό ποδόσφαιρο, ενώ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Φιορεντίνα, στην οποία και ανδρώθηκε.

Είναι 6αρο-8άρι, με αριστερό πόδι κατά βάση και το deal με τη Φιορεντίνα αφορά δανεισμό με οψιόν αγοράς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω τον Βόλο και κοιτά την ΑΕΛ

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ αλλάζει πλάνο και «ποντάρει» σε Ελ Κααμπί για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Κηφισιά-ΠΑΟΚ: Με φόρα οι γηπεδούχοι, χωρίς περιθώρια για απώλειες ο Δικέφαλος

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ: Σερί, ψυχολογία και τετράδα μέσω νίκης για το «τριφύλλι», το… κάτι παραπάνω οι Κρητικοί

Κοντούρης: «Να μπούμε και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας - Σε αυτήν τη θέση προτιμώ να παίζω»

Τσορμπατζόγλου: «Η πιθανή ενδεκάδα κόντρα στην Κηφισιά - Στόχος οι επιστροφές πολλών παικτών με τον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Πλήρης η ΑΕΚ κόντρα στην ΑΕΛ Novibet - Πάει για βασικός ο Κοϊτά»

Τσανάκας: «Ο καλός Ποντένσε μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στη μάχη του τίτλου»

Δεσύλλας: «Τα διλήμματα του Μπενίτεθ για το ματς του Παναθηναϊκού με ΟΦΗ»

Μπενίτεθ: «Γινόμαστε πιο δυνατοί παιχνίδι με παιχνίδι - O ΟΦΗ θα είναι διαφορετικός αυτή τη φορά»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.