Ένα σημαντικό γρανάζι δείχνει έτοιμη να χάσει η Θέλτα Βίγκο ενόψει των playoffs του Europa League απέναντι στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Μπράιαν Σαραγόσα βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός ομάδας.

Ο Ισπανός εξτρέμ έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τη Χετάφε, όχι για αγωνιστικούς λόγους, αλλά λόγω των εξελίξεων γύρω από το μέλλον του.

Ο Σαραγόσα αγωνίζεται στη Θέλτα ως δανεικός από την Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο τις τελευταίες ώρες έχει συνδεθεί έντονα με πιθανή μεταγραφή στη Ρόμα. Το ενδεχόμενο αυτό οδήγησε τους ανθρώπους της ισπανικής ομάδας στην απόφαση να τον αφήσουν εκτός, μέχρι να ξεκαθαρίσει πλήρως η υπόθεσή του.

Ο προπονητής της Θέλτα, Κλαούντιο Χιράλδες, επιβεβαίωσε πως πρόκειται για ζήτημα της τελευταίας στιγμής, τονίζοντας ότι υπάρχουν παράγοντες πέρα από το αγωνιστικό που επηρεάζουν τέτοιες αποφάσεις. Παρότι η παρουσία του Σαραγόσα στη φετινή σεζόν δεν είναι σταθερή, έχει ενεργό ρόλο, μετρώντας 19 συμμετοχές στη La Liga, με 1 γκολ και 1 ασίστ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συμφώνησε με Έντερσον η Ατλέτικο Μαδρίτης, μένει τα βρει και με την Αταλάντα

Βαλβέρδε εφ' όλης της ύλης: «Τραυμάτισα τον γιο του Ζιντάν, νόμιζα ότι θα με διώξουν - Υπέφερα, ντρεπόμουν να μιλήσω»

Το εξωτερικό περίβλημα του Μπερναμπέου βελτιώνεται, αλλά όχι στο επίπεδο που είχε υποσχεθεί η Ρεάλ

Η Ίντερ άναψε το πράσινο φως για διαπραγματεύσεις της Μπαρτσελόνα με Μπαστόνι!

Μπαρτσελόνα: Πότε ανοίγουν οι νέες κερκίδες και πότε μπαίνει η στέγη στο Spotify Camp Nou

Επιβράβευση για Χιράλδες: H Θέλτα επέκτεινε το συμβόλαιο του ως το 2028

Γιαμάλ: «Ασεβές και απαράδεκτο το σύνθημα για τους Μουσουλμάνους - Η χρήση της θρησκείας ως χλευασμού σε κάνει ρατσιστή»

Αποδιοπομπαίος τράγος στην Ιταλία ο Μπαστόνι, στη… γωνία η Μπαρτσελόνα

Η νύχτα ντροπής στην Ισπανία που συγκλόνισε τον Γιαμάλ: «Ήταν οργανωμένο από την άκρα δεξιά»!

Ράφα Μιρ: «Δεν βίασα καμία κοπέλα - Γνώρισα δύο σε κλαμπ, έκανα σεξ με κάθε μία ξεχωριστά και ζήλεψαν»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.