Ένα από τα ζητήματα που θα απασχολήσουν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ τις επόμενες μέρες και κυρίως τις πρώτες του Ιανουαρίου είναι τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν κάποιοι σημαντικοί παίκτες, όπως ο Βιεϊρίνια, ο Σβαμπ, ο Τάισον και ο Μουργκ.

Πέρα από τα θέματα των Βιεϊρίνια και Τάισον, που αποτελούν δύο ξεχωριστές κατηγορία για τον «Δικέφαλο του Βορρά», οι Θεσσαλονικείς φαίνεται πως έχουν προχωρήσει τη συγκεκριμένη υπόθεση με τον Τόμας Μουργκ.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο οι επαφές για να υπάρξει συμφωνία με τον Αυστριακό μέσο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, έχει εισηγηθεί την παραμονή του και η διοίκηση έχει προχωρήσει τις επαφές, με τις δύο πλευρές να είναι κοντά σε συμφωνία.

Ο ΠΑΟΚ προσφέρει διετές συμβόλαιο στον 28χρονο χαφ, που φέτος πραγματοποιηθεί μία από τις καλύτερες σεζόν του, έχοντας μέχρι στιγμής 4 γκολ και 2 ασίστ στο πρώτο μέρος.

Οι επαφές είναι στην τελική ευθεία και εκτιμάται πως δεν θα αργήσουν οι ανακοινώσεις από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσανάκας: «Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας εξελίξεις για τους πρώτους στόχους του Ολυμπιακού»

Νέα εποχή στον ΠΑΟΚ: Λέο Μάτος και Βιεϊρίνια αναλαμβάνουν τα ηνία του αγωνιστικού τμήματος!

Δεσύλλας: «Πατάει ''γκάζι'' για ενίσχυση και αποχωρήσεις ο Παναθηναϊκός - Μεγάλος στόχος η αναβάθμιση στα χαφ»

Σορετίρε: «Επιστρέφω πεινασμένος για περισσότερα»

«Συμφωνία Ολυμπιακού και Λόπεθ, ανακοινώνεται μόλις τελειώσει τις διακοπές του»

Παναθηναϊκός: Τερμάτισε 3ος σε διεθνές τουρνουά νικώντας Κόμο και Τορίνο

Ντι Μάρτζιο: «Ο Ματσάρι θέλει να φέρει τον Ζερμπίν στον Ηρακλή»

Νικολακόπουλος: «Εντάξει με Μαφέο, τα μασάει ο Ουνάι, ξεκαθαρίζει για Τσάπρα ο Ολυμπιακός»

Αθανασίου: «Τα δεδομένα για κάθε παίκτη που απασχολεί τον Παναθηναϊκό - Ζεστός και πάλι για τον Ετιέν Καμαρά»

Τσακίρης: «Η επιθυμία της ΑΕΚ είναι να κλείσει άλλες δύο μεταγραφές πριν την προετοιμασία»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.