Αφήνει πίσω το Αγρίνιο και στοχεύει στην Αϊντχόφεν.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-1 του Παναιτωλικού, που αποτελεί παρελθόν και πλέον στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση της Πέμπτης (5/11, 19:55) με τους Ολλανδούς για την 3η αγωνιστική του Europa League.

Η αποστολή επέστρεψε στη βάση της έπειτα από πέντε ημέρες και όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν την Κυριακή, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα τη Δευτέρα.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δούλεψαν πάνω στο κομμάτι της κυκλοφορίας της μπάλας, την κατοχή και την ανάπτυξη, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδι.

Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και ο μοναδικός που δεν υπολογίζεται είναι (αναμενόμενα) ο Ενέα Μιχάι, ο οποίος αναμένεται να χειρουργηθεί τις επόμενες μέρες και θα μείνει εκτός δράσης, έπειτα από τη ρήξη χιαστού που υπέστη.

Την Τρίτη (03/11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:00 στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ το πρωί η ομάδα θα υποβληθεί και σε τεστ για τον Covid 19.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ενδεκάδα της Μπέτις για το μεγάλο ματς με τον Παναθηναϊκό!

Με τριάδα στην άμυνα, Ζαρουρί δεξιά και Πελίστρι αριστερό εξτρέμ η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπέτις

Άγρια συμπλοκή μεταξύ οπαδών Θέλτα και Λιόν στο Βίγκο με ρόπαλα και τραυματίες!

To αποθεωτικό ποστάρισμα της UEFA για τον... master των νοκ άουτ, Ράφα Μπενίτεθ

Βόλτα στην Αθήνα η αποστολή της Μπέτις

Μπενίτεθ: «Να κάνουμε τα πράγματα πολύ καλά κόντρα στην Μπέτις, μπορούμε να τους κερδίσουμε»

Πελίστρι: «Να πετύχουμε κάτι μεγάλο στην Ευρώπη - Κλειδί να μείνουμε ζωντανοί για τη ρεβάνς»

Αθανασίου: «Πιο πιθανό το σχήμα με τρία στόπερ - Δύο οι προβληματισμοί του Μπενίτεθ για την 11άδα»

Η Νότιγχαμ έριξε στα... τάρταρα τις τιμές των εισιτηρίων μετά τα παράπονα των οπαδών!

Δεσύλλας: «Ζαρουρί και Πελίστρι για τη δεξιά πλευρά - Να χτυπήσει στην αντεπίθεση θέλει ο Παναθηναϊκός»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.