Το Σαββατοκύριακο ξεκίνησε για τους παίκτες του ΠΑΟΚ με δουλειά στη Νέα Μεσημβρία, με την κατάσταση από πλευράς θερμοκρασίας βελτιωμένη και το διάθεση όπως πάντα στα ύψη.

Το τεχνικό επιτελείο του «δικέφαλου του Βορρά» ετοίμασε και πάλι ένα γεμάτο πρόγραμμα. Στο πρώτο σκέλος είχαμε τακτική, ενώ στη συνέχεια δόθηκε έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας.

Το ποδόσφαιρο μετά έμεινε λίγο στην άκρη για ένα σετ ασκήσεων φυσικής κατάστασης, ενώ η προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ έκλεισε με οικογενειακό διπλό σε μικρό χώρο.

Το αγωνιστικό τμήμα των «ασπρόμαυρων» έχει ρεπό την Κυριακή (04.07) και θα επιστρέψει στις προπονήσεις τη Δευτέρα (05.07).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Το Σάββατο στηρίζουμε τη γειτονιά που μεγαλώσαμε από παιδιά»: Το κάλεσμα του Ατρόμητου ενόψει Παναιτωλικού

Τσακίρης: «Έχει δείξει ότι ξέρει να διαχειρίζεται όλα τα συναισθήματα ο Νίκολιτς - Η πιθανότερη 11άδα της ΑΕΚ για Βόλο»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός στην ευρωπαϊκή ελίτ - Ο κόσμος δίπλα στην ομάδα για το πρωτάθλημα»

Σαββόπουλος: «Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κόπωση του Παναθηναϊκού ο Άρης - Δεν νομίζω να προλαβαίνει ο Μορόν»

Γίνεται επίτιμος δημότης Θεσσαλονίκης ο Ιβάν Σαββίδης!

«Σκάουτερ της ΑΕΚ στο Γκενκ-Ντινάμο Ζάγκρεμπ»

Με Παλάσιος και Λιάγκα η αποστολή του Λεβαδειακού ενόψει Κηφισιάς

Ατρόμητος: Μεγάλη επιστροφή Τσιλούλη ενόψει Παναιτωλικού - Εκτίει ο Χουτεσιώτης

Με Μαυρία ο Παναιτωλικός στο Περιστέρι, αλλά χωρίς Σμυρλή και Σατσιά

Με ευχάριστα νέα για Σισοκό και Τσιριβέγια η προπόνηση του Παναθηναϊκού

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.