Τη θέση του για το θέμα του μέλλοντος του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην ΚΕΔ ξεκαθάρισε και ο ΠΑΟΚ μέσω του ΔΣ της Super League, με τον Μάκη Γκαγκάτση να τονίζει ότι οι Θεσσαλονικείς είναι κατά της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Το υψηλόβαθμο στέλεχος του Δικεφάλου τόνισε ότι είναι υπέρ του εκ νέου ορισμού ενός ξένου προέδρου στην ΚΕΔ και όχι Έλληνα, αλλά τάχθηκε εναντίον του Άγγλου τονίζοντας ότι έπειτα από δύο χρόνια έχει πλέον… ελληνοποιηθεί, έχοντας πια σχέσεις με παράγοντες και πρόσωπα.

Μάλιστα, πρόσθεσε πως η στάση του ΠΑΟΚ σε ανάλογη περίπτωση στο μέλλον θα είναι ίδια, υπογραμμίζοντας ότι η θητεία του εκάστοτε προέδρου της ΚΕΔ, πρέπει να ολοκληρώνεται με τη λήξη του συμβολαίου του.

Τέλος, ο Μάκης Γκαγκάτσης τόνισε πως σε κάθε περίπτωση, την ευθύνη για την επιλογή του νέου προέδρου της ΚΕΔ την έχει η ΕΠΟ κι όχι η Λίγκα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη Μπέτις

Η έκρηξη στα γκολ Γιόβιτς και το «αχ» στα δοκάρια στο τέλος: H παρακάμερα της ΑΕΚ με Ατρόμητο

Οκτώ συλλήψεις για το επεισόδιο στα δημοσιογραφικά της Τούμπας

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έκανε και πάλι λάθη που δεν επιτρέπονται - Θετικό ότι παίρνει μπροστά ο Γιόβιτς»

Πώς θα αποκτήσουν προτεραιότητα για διαρκείας στον Βοτανικό οι οπαδοί του Παναθηναϊκού - Τα δύο γκρουπ

Νικολακόπουλος: «Μεγάλη δουλειά για τον Ολυμπιακό να έχει τον Ποντένσε, έστω και αν ακόμη είναι στο 60%»

Αθανασίου: «Δικαίωση για Κοντούρη και Παναθηναϊκό - Οι λόγοι για τη χρήση του ΟΑΚΑ τη νέα σεζόν»

Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός τη νέα σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις-Οι λόγοι της απόφασης

Asteras AKTOR: Έντονη δυσαρέσκεια για τη διαιτησία με ΑΕΛ, εκφράστηκε και στον Λανουά!

Σαββόπουλος: «Έχει κρατήσει ζωντανό τον Άρη ο Αθανασιάδης - Σοβαρή υποψηφιότητα για τον πάγκο ο Παπαδόπουλος»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.