Τον Άλμπερτ Ρούσνακ φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρο ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Ο 20χρονος Σλοβάκος αγωνίζεται ως ακραίος και περιφερειακός επιθετικός, ανήκει στη Μάντσεστερ Σίτι από το 2010, αλλά αγωνίζεται δανεικός στην Καμπούρ με την οποία έχει φέτος στην Ολλανδία 18 συμμετοχές και 2 γκολ.

Στους «πολίτες» δεν έχει καταφέρει να στεριώσει, και έχει περάσει δανεικός από την Όλνταμ και την Μπέρμιγχαμ. Για τον Ρούσνακ, που είναι διεθνής με τις «μικρές» ομάδες της Σλοβακίας, υπάρχει ενδιαφέρον ακόμη από Χέρενφεϊν και Χρόνινχεν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

«Παραμένει στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Μαρτινέλι»

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να ξαναβρούμε την πίστη μας, να γίνουμε η ομάδα που όλοι σέβονταν - Δεν χαρίζουμε ούτε δύο λεπτά»

Ζέλσον: «Από εδώ και πέρα όλα τα ματς είναι τελικοί για εμάς - Πρέπει να μπούμε εντελώς διαφορετικά»

ΑΕΛ Novibet: Επέστρεψε ο Ατανάσοφ - Η αποστολή για Ατρόμητο