Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής (19/2) με την ΑΕΚ με την απογευματινή του προπόνηση στην Τούμπα και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή του «δικεφάλου».

Σε αυτή θα συμμετέχουν κανονικά Κοτάρσκι και Κουλιεράκης που έχασαν τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Εκτός, αντίθετα, έμειναν οι εδώ και καιρό τραυματίες Ελ Καντουρί, Λύρατζης, Βιειρίνια, Κουαλιάτα και Κούρτιτς.

Οι εκλεκτοί του Ρουμάνου τεχνικού είναι οι εξής: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Κάργας, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Ντόουγκλας, Φιλίπε Σοάρες, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς,Τάισον, Ρικάρντο, Νάρεϊ, Ολιβέιρα και Μπράντον.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για Τετέ η διοίκηση της Γκρέμιο, τις επόμενες ημέρες το ραντεβού για τον ατζέντη»

«Θέλει δανεικό με οψιόν αγοράς τον Τετέ η Γκρέμιο, προτιμά άμεση πώληση ο Παναθηναϊκός»

ΠΑΟΚ: Επίσκεψη σε ξενώνα καρκινοπαθών παιδιών

Τσακίρης: «Η θέση που έχει κινηθεί πιο ουσιαστικά για μεταγραφή η ΑΕΚ - Αδικαιολόγητο να είναι μακράν πρώτη στις κάρτες»

ΠΑΟΚ: Προπονητικό κέντρο και στην Κέρκυρα για την Ακαδημία

Νικολακόπουλος: «Κάτι λέει που όλοι θεωρούν ακόμα τον Ολυμπιακό πρώτο φαβορί παρά τις δύο οδυνηρές γκέλες»

Ο Παντελίδης πήρε το πτυχίο του και η Κηφισιά τον συνεχάρη

Αθανασίου: «Καυτός Ιανουάριος με προσθήκες αλλά και αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό - Θέλει κάποιες γενναίες αποφάσεις»

Marca για ψαλιδάκι Ελ Κααμπί: «Αυτή η έμπνευση μόνο στο δικό του μυαλό θα μπορούσε να υπάρξει»

Στη Βραζιλία ο Τετέ, απάντησε σε ερώτηση για το ενδιαφέρον της Γκρέμιο