Έτοιμος να αναχωρήσει για Πολωνία με όλους τους... νέους ο ΠΑΟΚ! Ο δικέφαλος, θα δώσει το πρώτο του επίσημο ματς της σεζόν, με τον Αλέσιο Λίσι στον πάγκο του, καθώς το βράδυ της Πέμπτης στις 20:00 κοντράρεται με την Ντιναμό Κιέβου στο Λούμπλιν.

Οι ασπρόμαυροι, θα αναχωρήσουν το πρωί της Τετάρτης για την Πολωνία και θα προπονηθούν εκεί, με τον Ιταλό τεχνικό να ανακοινώνει το βράδυ της Τρίτης (21/7) την αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Τάχα Άλι, Μπατίστ Σανταμαρία, Παντελής Χατζηδιάκος, αλλά και ο Αρίτς Ελουστόντο.

H αποστολη:
Παβλένκα , Τσιφτσής, Γκουγκεσασβίλι, Κένι, Χατζηδιάκος, Αρίτζ, Μιχαηλίδης, Μπαταούλας, Μπάμπα, Τέιλορ, Γκόμεζ, Θυμιάνης, Σανταμαρία, Ζαφείρης, Καμαρά, Κωνσταντέλιας, Πέλκας, Τάισον, Άλι, Ζίβκοβιτς, Χατσίδης, Μύθου, Γερεμέγεφ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η παρακάμερα της μεγάλης νίκης του ΠΑΟΚ στο Λούμπλιν: Τα «μαγικά» του Κωνσταντέλια και το πάρτι των ασπρόμαυρων

ΠΑΟΚ: Σάλος στην Ουκρανία και κίνδυνος τιμωρίας

Τσορμπατζόγλου: «Κομβικό για τον ΠΑΟΚ να παίρνει τις προκρίσεις, ο Λίσι έστειλε μήνυμα - Σε τρελά κέφια ο Κωνσταντέλιας»

Προπονητής Ντιναμό Κιέβου: «Έμπειρη ομάδα με ποιότητα ο ΠΑΟΚ, αλλά μπορεί να αντιμετωπιστεί»

Πλήγμα για τον ΠΑΟΚ: Εκτός ρεβάνς ο Άλι, φόβοι για απουσία έως και έναν μήνα

Κακή βραδιά στο Σπλιτ για την Πάφο…

«Πω πω τι κάνει πάλι ο Ντέλιας»: Το σποτ του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το διπλό του ΠΑΟΚ

Σοκ για την Μπενφίκα του Παυλίδη στην Ελβετία, «σίφουνας» η Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Λίσι: «Χαρούμενος για την εικόνα των παικτών μου - Μία νίκη που ανήκει σε όλη την ομάδα»

«Έδειξε χαρακτήρα, αλλά η πρόκριση παραμένει ανοιχτή»: Το σχόλιο Τσορμπατζόγλου για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ντιναμό

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.