Επιβεβαιώθηκε η απουσία του Κρίστοφερ Όλσον από την ενδεκάδα της Κράσνονταρ. Ο Σουηδός μέσος δεν είναι ούτε στον πάγκο της ρωσικής ομάδας για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζεται πως μετά τη γέννηση του παιδιού του την Κυριακή υπήρχε φημολογία πως ήρθε σε ρήξη με την διοίκηση καθώς ήθελε άδεια και τελικά φαίνεται πως δεν ταξίδεψε ούτε αυθημερόν στη Θεσσαλονίκη. Οι Μπεργκ, Πετρόφ και Κάιο αγωνίζονται κανονικά, ενώ ο Βάντερσον έχει μείνει στη Ρωσία.

Την ενδεκάδα της Κράσνονταρ απαρτίζουν οι: Σαφόνοφ, Κάιο, Μαρτίνοβιτς, Ραμίρες, Πετρόφ, Γκαζίνσκι, Ούτκιν, Βιλένα, Κλάεσον, Καμπελά, Μπεργκ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «Στάμφορντ Μπριζ» γίνεται… Νέα Φιλαδέλφεια: Εξαντλήθηκαν τα 6.000 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ!

«Κιτρινόμαυρη» τρέλα: Εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες πάνω από 4.500 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο!

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο

Το σεντόνι και το φάουλ-ποίημα του Μαρίν: Η παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Champions League

Σρνα: «Ελπίζουμε ότι θα υπάρχουν πολλοί Ουκρανοί στο γήπεδο στον αγώνα με την ΑΕΚ»

MVP της 1ης αγωνιστικής του Champions League ο Φεράν Τόρες - Ποιοι μπήκαν στην καλύτερη ενδεκάδα

WhoScored: Στην κορυφαία 11άδας της πρεμιέρα του Champions League ο Ρότα!

Έμεινε... παγωτό ο Μπράουν όταν ενημερώθηκε ότι ο προπονητής του παραιτήθηκε

Έβρεξε ξανά... γκολ: Όλα τα τέρματα στην τρίτη ημέρα της πρεμιέρας του Champions League!

Το πανόραμα της τρίτης ημέρας της πρεμιέρας του Champions League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.