Ο ΠΑΟΚ γνώρισε βαριά ήττα 3-1 στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική των playoffs και απομακρύνθηκε από τους «πράσινους» που πλέον έγιναν το πρώτο φαβορί για τη 2η θέση.

Ο «δικέφαλος» δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο, ωστόσο η ΠΑΕ, δεν παρέλειψε να παρουσιάσει όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων δίνοντας στη δημοσιότητα την παρακάμερα.

Σε αυτή καταγράφεται η άφιξη της ομάδας και η προθέρμανση της στο ΟΑΚΑ, ο τραυματίας, αλλά πάντα παρόντας, Τόμας Κεντζιόρα που ταξίδεψε στην Αθήνα για να στηρίξει τους συμπαίκτες του, καθώς και οι αντιδράσεις του πάγκου στο γκολ της «τιμής» που πέτυχε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σταματέλος: «Στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ ο Μπρούνο για ΠΑΟΚ - Ερωτηματικό ο Ποντένσε, αρχηγική η παρουσία του Ρέτσου»

Δεσύλλας: «Επιβεβαιώνει την πρόοδο και αρχίζει να… δένει ο Παναθηναϊκός - Το πιο γεμάτο του ματς με Μπενίτεθ»

Τσορμπατζόγλου: «Προκαλεί μια ανησυχία η εικόνα του ΠΑΟΚ - Το δεύτερο πέναλτι είναι ο ορισμός του απρόσεκτου»

Τι συμβαίνει σε τριπλή ισοβαθμία ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού-ΑΕΚ: Ποια ομάδα βγαίνει πρώτη και με ποια κριτήρια

ΑΕΚ: Το μήνυμα Νίκολιτς και οι κινήσεις για αντίδραση

«Όχι το ίδιο λάθος», το μήνυμα στον Ολυμπιακό ενόψει ΠΑΟΚ

Αιχμηρή ανάρτηση Καραπαπά για το πέναλτι του ΠΑΟΚ: «Βρέχει… Φωτιά στη στράτα μου»

Αισιοδοξία για Ίνγκασον ενόψει Μπέτις

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τις εξ αναβολής νίκες Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Γερεμέγεφ: «Οι αντίπαλοι έκαναν καλά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά τους τιμωρήσαμε»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.