Συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις, ειδικά με την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ διέλυσε με 4-0 την Γιουνγκ Μπόις και έκανε άλμα πρόκρισης στο Conference League. Μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής στη League Phase εκτοξεύτηκε πλέον στην δέκατη θέση με 7 βαθμούς και μπορεί να ονειρεύεται ακόμη και οκτάδα!

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει τέσσερα ματς μπροστά της, τα δύο πρώτα αρκετά βατά και τα δύο επόμενα πιο δύσκολα, για να ενισχύσει τις πιθανότητές του: παίζει κατά σειρά με Μπραν (27/11) εντός, Λουντογκόρετς (11/12) εκτός, Μπέτις (22/1) εντός και Λιόν (29/1) εκτός έδρας.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», σύμφωνα με την σελίδα Football Meets Data έχει 91% πιθανότητες να προκριθεί βρισκόμενος μέσα στις πρώτες 24 ομάδες της κατάταξης. Σχεδόν σίγουρος δηλαδή... Την περασμένη σεζόν ο 24ος της κατάταξης είχε 10 βαθμούς, σε μια πενταπλή ισοβαθμία όπου τρεις ομάδες πέρασαν (ΠΑΟΚ, Τβέντε, Φενέρμπαχτσε) και δύο αποκλείστηκαν (Μπράγκα, Έλφσμποργκ) λόγω συντελεστή. Με δύο νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια του ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται σίγουρος για τη συνέχεια του Europa League. Πιθανώς να του αρκεί και μία νίκη μόνο ή έστω μία νίκη με μια ισοπαλία.

Υπάρχουν όμως πιθανότητες και για την οκτάδα. Πέρσι η τελευταία ομάδα που μπήκε στην πρώτη οκτάδα ήταν η Ρέιντζερς με 14 βαθμούς, αν και έμειναν οριακά εκτός με τους ίδιους βαθμούς λόγω χαμηλότερου συντελεστή γκολ άλλες τρεις ομάδες. Με τρεις νίκες ο ΠΑΟΚ θα είναι σίγουρα στην οκτάδα, ενώ πιθανώς να του αρκούν και δύο νίκες. Το Football Meets Data τού δίνει 14% πιθανότητες για να είναι στο Top 8 κι έτσι να προκριθεί απευθείας στους «16».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η παρακάμερα της μεγάλης νίκης του ΠΑΟΚ στο Λούμπλιν: Τα «μαγικά» του Κωνσταντέλια και το πάρτι των ασπρόμαυρων

ΠΑΟΚ: Σάλος στην Ουκρανία και κίνδυνος τιμωρίας

Τσορμπατζόγλου: «Κομβικό για τον ΠΑΟΚ να παίρνει τις προκρίσεις, ο Λίσι έστειλε μήνυμα - Σε τρελά κέφια ο Κωνσταντέλιας»

Προπονητής Ντιναμό Κιέβου: «Έμπειρη ομάδα με ποιότητα ο ΠΑΟΚ, αλλά μπορεί να αντιμετωπιστεί»

Πλήγμα για τον ΠΑΟΚ: Εκτός ρεβάνς ο Άλι, φόβοι για απουσία έως και έναν μήνα

Κακή βραδιά στο Σπλιτ για την Πάφο…

«Πω πω τι κάνει πάλι ο Ντέλιας»: Το σποτ του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το διπλό του ΠΑΟΚ

Σοκ για την Μπενφίκα του Παυλίδη στην Ελβετία, «σίφουνας» η Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Λίσι: «Χαρούμενος για την εικόνα των παικτών μου - Μία νίκη που ανήκει σε όλη την ομάδα»

«Έδειξε χαρακτήρα, αλλά η πρόκριση παραμένει ανοιχτή»: Το σχόλιο Τσορμπατζόγλου για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ντιναμό

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.