Συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις, ειδικά με την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ διέλυσε με 4-0 την Γιουνγκ Μπόις και έκανε άλμα πρόκρισης στο Conference League. Μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής στη League Phase εκτοξεύτηκε πλέον στην δέκατη θέση με 7 βαθμούς και μπορεί να ονειρεύεται ακόμη και οκτάδα!

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει τέσσερα ματς μπροστά της, τα δύο πρώτα αρκετά βατά και τα δύο επόμενα πιο δύσκολα, για να ενισχύσει τις πιθανότητές του: παίζει κατά σειρά με Μπραν (27/11) εντός, Λουντογκόρετς (11/12) εκτός, Μπέτις (22/1) εντός και Λιόν (29/1) εκτός έδρας.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», σύμφωνα με την σελίδα Football Meets Data έχει 91% πιθανότητες να προκριθεί βρισκόμενος μέσα στις πρώτες 24 ομάδες της κατάταξης. Σχεδόν σίγουρος δηλαδή... Την περασμένη σεζόν ο 24ος της κατάταξης είχε 10 βαθμούς, σε μια πενταπλή ισοβαθμία όπου τρεις ομάδες πέρασαν (ΠΑΟΚ, Τβέντε, Φενέρμπαχτσε) και δύο αποκλείστηκαν (Μπράγκα, Έλφσμποργκ) λόγω συντελεστή. Με δύο νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια του ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται σίγουρος για τη συνέχεια του Europa League. Πιθανώς να του αρκεί και μία νίκη μόνο ή έστω μία νίκη με μια ισοπαλία.

Υπάρχουν όμως πιθανότητες και για την οκτάδα. Πέρσι η τελευταία ομάδα που μπήκε στην πρώτη οκτάδα ήταν η Ρέιντζερς με 14 βαθμούς, αν και έμειναν οριακά εκτός με τους ίδιους βαθμούς λόγω χαμηλότερου συντελεστή γκολ άλλες τρεις ομάδες. Με τρεις νίκες ο ΠΑΟΚ θα είναι σίγουρα στην οκτάδα, ενώ πιθανώς να του αρκούν και δύο νίκες. Το Football Meets Data τού δίνει 14% πιθανότητες για να είναι στο Top 8 κι έτσι να προκριθεί απευθείας στους «16».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προσπάθεια της Ρεν να γεμίσει το γήπεδο με Ολυμπιακό - Από 15 ευρώ τα εισιτήρια!

Οριστική η αλλαγή ημέρας και ώρας στο Ρεν-Ολυμπιακός

Sold out το τσάρτερ του ΟΦΗ για το Βουκουρέστι και τη μάχη με τη Χάποελ Μπερ Σεβά

Τρελό: Ο κόσμος της Μπεσίκτας έκανε τόσο θόρυβο που οι παίκτες συνέχισαν μετά το σφύριγμα της λήξης!

Σουργιάς: «Οι αποκρούσεις του Λίλο κράτησαν την ήττα του ΟΦΗ σε αξιοπρεπές επίπεδο - Κρίσιμο το ματς με την Μπερ Σεβά»

Σταματέλος: «Πόσοι να περίμεναν το 3/3 του Ολυμπιακού στο Europa League - Νίκη με πολλαπλά οφέλη»

Ο Παυλίδης εξήγησε τον λόγο που δεν πανηγύρισε το γκολ του κόντρα στην Ομόνοια

Football Meets Data: Φαβορί για 8άδα ο Ολυμπιακός, εκτός 24άδας ο ΟΦΗ

Πέντερσεν: «Χαρούμενος για ασίστ και νίκη, θέλουμε την απευθείας πρόκριση, ανατριχιάζω με τον κόσμο»

Οι επεμβάσεις του Λίλο και τα γκολ του Χόφμαν: Τα highlights της ήττας του ΟΦΗ από τη Λεβερκούζεν

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.