Σε σχέση με τις… προβλέψεις και τους φόβους για βαριά τιμωρία του ΠΑΟΚ μετά τα όσα συνέβησαν στη Γαλλία, στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών του Europa Conference League κόντρα στη Μαρσέιγ, ο «δικέφαλος του Βορρά» έπεσε στα μαλακά!

Μετά από ακροαματική διαδικασία (μέσω τηλεδιάσκεψης), στην οποία την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ εκπροσώπησαν οι κ.κ. Μάκης Γκαγκάτσης και οι δικηγόροι Αχιλλέας Μαυρομάτης και Χρήστος Παπαθωμάς, η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA επέβαλε 50.000 ευρώ πρόστιμο στο κλαμπ, μία αγωνιστική απαγόρευσης παρουσίας οπαδών του σε εκτός έδρας αγώνα, αλλά με διετή αναστολή και την υποχρέωση αποκατάστασης των ζημιών στην κερκίδα του «Βελοντρόμ», όπου φιλοξενήθηκαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ! Παρότι μοιάζουν πρωτοφανείς, αντίστοιχες ποινές έχει επιβάλλει και στο παρελθόν η UEFA.

Σε κάθε περίπτωση, και επειδή ακριβώς η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεν… παίζει, υπήρχαν φόβοι για πολύ μεγαλύτερη καμπάνα, κάτι το οποίο, ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ, δεν επιβεβαιώθηκε.

Από την άλλη, στα μαλακά έπεσε και η Μαρσέιγ! Στη γαλλική ομάδα επιβλήθηκε πρόστιμο -συνολικά- 98.000 ευρώ, ενώ κλείνει η εξέδρα των οργανωμένων για ένα παιχνίδι.

Καταλαβαίνει κανείς, πάντως, ότι αν το χάος στους δρόμους της Μασσαλίας μεταφέρονταν μέσα στο γήπεδο, οι τιμωρίες και για τους δύο συλλόγους θα ήταν μεγαλύτερες. Τα επεισόδια, ωστόσο, μέσα στο γήπεδο δεν πήραν την ίδια έκταση.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Όχι» Μελισσανίδη στην κάλυψη των φωτογραφιών της φυσούνας: «Δεν σκεπάζεται η Αγια-Σοφιά ειδικά στην επέτειο της Άλωσης»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός χρειάζεται απόψε τους Φορτούνης και Ποντένσε σε καλή βραδιά»

«Όλοι με ερυθρόλευκα στο γήπεδο»-Το μήνυμα του Ολυμπιακού για τον τελικό

Φρέι: «Ο Μεντιλίμπαρ με ρώτησε για τη Φιορεντίνα, αλλά δεν του είπα τίποτα»

Έσε: «Οι φίλοι του Ολυμπιακού μοιάζουν πολύ με τους Αργεντινούς - Ο Μεντιλίμπαρ έχει δώσει ηρεμία από την πρώτη μέρα»

Στην Ελλάδα για τον τελικό και ο Χασάν - «Πάμε Ολυμπιακάρα»

Ρομπέρτο: «Δεν μπορώ να βοηθήσω με τα χέρια μου αλλά θα το κάνω με την καρδιά μου»

Ελαμπντελαουί προς τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Θα είμαι ένας από εσάς απόψε»

Αντύπας: «Δεν φάνηκε να έχει άγχος ο Ολυμπιακός- Σκοράρει εύκολα αλλά και δέχεται γκολ εύκολα η Φιορεντίνα»

Δημάτος: «Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ είναι ήδη ο πρώτος κερδισμένος του σημερινού τελικού»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.