Πλέον η μεταγραφική περίοδος έχει ολοκληρωθεί και η ομάδες μπορούν να κινηθούν μόνο για ελεύθερους παίκτες. Αυτό προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ, ο οποίος σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα είναι κοντά στον Γκαετάνο Ντ’ Αγκοστίνο.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Fantagazzetta.com» αναφέρει στο σχετικό αποκλειστικό της πως επόμενος προορισμός για τον 32χρονο μέσο είναι ή ο «Δικέφαλος του Βορρά» ή κάποια ομάδα της Τουρκίας.

Μάλιστα στο εν λόγω δημοσίευμα υπάρχουν και δηλώσεις του Ιταλού άσου που επιβεβαιώνουν πως βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδες.

«Μαζί με τον ατζέντη μου, Πάολο Κάνγκι δουλεύουμε έτσι ώστε να βρούμε τον καλύτερο δυνατό προορισμό, ενώ παράλληλα προπονούμαι κάθε μέρα και είμαι σε καλή κατάσταση», ήταν η τοποθέτηση του διεθνούς με όλες τις εθνικές της πατρίδας του αθλητή.

Υπενθυμίζεται πως ο Ντ’ Αγκοστίνο έχει μείνει ελεύθερος από τη Σιένα που αγωνιζόταν από το 2011, ενώ έχει περάσει σε ορισμένες από τις πιο σπουδαίες ομάδες της Ιταλίας, συμπεριλαμβανομένων των Ρόμα, Ουντινέζε και Φιορεντίνα.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέο σενάριο από τη Ρωσία για Μπαρίνοφ και ΑΕΚ: «Σε επαφές με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας»

Δείπνο εργασίας με φόντο τον νέο ΠΑΟΚ μεταξύ Λίσι, Βιεϊρίνια και Μάτος

Ηλιόπουλος: «Δεν θα αφήσω κανέναν να διαταράξει αυτό που χτίσαμε στην ΑΕΚ»

Χαμός στην Πάτρα για την ΑΕΚ: Πλήθος κόσμου για μια φωτογραφία με το τρόπαιο του πρωταθλήματος!

Ηλιόπουλος: Ανακοίνωσε αυτοκινητοδρόμιο στη Χαλανδρίτσα στην περιοδεία του τροπαίου της ΑΕΚ!

Τσακίρης: «Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις Γιόβιτς και Πήλιου - Ενθουσιασμένος ο κόσμος με το τρόπαιο»

Αύριο οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις για Τσάπρα-Πένια, την Τρίτη ενσωματώνονται στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού

«Κλειδώνουν» προτεραιότητα για τον Βοτανικό οι πρώτοι 10.000 νέοι κάτοχοι διαρκείας του Παναθηναϊκού!

Έφτασε για τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Τον καλωσόρισε ο Λέο Μάτος!

Τσανάκας: «Οι κινήσεις που θέλει να κάνει άμεσα ο Ολυμπιακός και οι πιθανές αποχωρήσεις»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.