Στην κατάθεση μιας πρότασης για να αλλάξει το υγειονομικό πρωτόκολλο το οποίο ισχύει για τη διεξαγωγή των αγώνων της Σούπερ Λίγκας από το περασμένο καλοκαίρι πρόκειται να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με όσες πληροφορίες έρχονται από την Θεσσαλονίκη οι υπεύθυνοι της ομάδας κρίνουν ότι θα πρέπει να δίνει μια διαφοροποίηση σε όσα ισχύουν μέχρι σήμερα και να υιοθετηθούν πολλά στοιχεία από το πρωτόκολλο το οποίο έχει σε ισχύ η UEFA.

Ένα από τα στοιχεία που αφήνουν να εννοηθεί ότι πρέπει αλλάξει είναι η αναβολή των αγώνων με τρία κρούσματα κορωνοϊού σε αυτές. Είναι κάτι που έχει προκαλέσει την μη διεξαγωγή πολλών αγώνων με αποτέλεσμα να υπάρχει ήδη μεγάλο πρόβλημα καθώς οι ημερομηνίες που είναι κενές στο καλεντάρι είναι λίγες.

Στην Λίγκα ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται αρκετές συζητήσεις με αφορμή τον παραπάνω προβληματισμό, σκεπτόμενοι σοβαρά το ενδεχόμενο να γίνει μια αλλαγή, αλλά καμία «έκπτωση» σε ό,τι έχει σχέση με τα τεστ και τα άλλα μέτρα πρόληψης του ιού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στον Άρη για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Βέλιο

Εντιαγέ: «Ξέρω πόσο σημαντική είναι η φανέλα του ΠΑΟΚ για εσάς - Έρχομαι εδώ για να παλέψω για αυτή»

Στην Κηφισιά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δοϊρανλής

Επίσημο: Με αγορά-ρεκόρ στη Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι από τον Ολυμπιακό ο Αντρέ Λουίς

Διαρκείας στους ποδοσφαιριστές που δόξασαν τον Παναθηναϊκό με απόφαση Αλαφούζου

ΑΕΚ: Σε κυκλοφορία βρίσκονται τα εισιτήρια για την πρεμιέρα με τον Ηρακλή

Με φόντο τον Βοτανικό: Έφυγαν πάνω από 15 χιλ. διαρκείας - Πόσοι διεκδικούν προτεραιότητα για το νέο γήπεδο

Συγκινητικός Τάισον για Κωνσταντέλια: «Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ στο πλευρό σου»

Νικολακόπουλος: «Έρχεται ο Κάσερες για τον Ολυμπιακό»

Βούρκωσε στο αντίο του στον Ερυθρό Αστέρα ο Τικνιζιάν: «Ημουν έτοιμος να πεθάνω για οποιονδήποτε στο γήπεδο»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.