Το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με την προπόνηση της Τετάρτης (17/05) να είναι αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι.

Οι παίκτες του «δικέφαλου του Βορρά» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν στην αμυντική λειτουργία και στα τελειώματα μετά από συνδυαστικές ενέργειες. Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και τουρνουά τριών ομάδων.

Τα ευχάριστα νέα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου ήρθαν από τις εξετάσεις του Ίβαν Νάσμπεργκ, οι οποίες ήταν καθαρές! Ο Νόρβηγος στόπερ του ΠΑΟΚ έκανε θεραπεία και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί τις επόμενες μέρες.

Αντιθέτως, ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ο Νέλσον Ολιβέιρα ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο και ο Κάλεντ Νάρεϊ έκανε τρέξιμο.

Την Πέμπτη (18/05) οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στις 11:00 το πρωί στη Νέα Μεσημβρία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Χωρίς Πένραϊς με Ατρόμητο, εκτίει τιμωρία λόγω καρτών

Αθανασίου: «Δεν έχει ρεαλιστική βάση η πώληση της ΠΑΕ - Σεβασμό στον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Μέσα Ποντένσε και Τσικίνιο: Η αποστολή του Ολυμπιακού για ΟΦΗ!

Σαββόπουλος: «Το μέγα ερώτημα είναι πώς θα διαχειριστεί το υλικό που έχει διαθέσιμο ο Χιμένεθ»

Τσορμπατζόγλου: «Καθοριστική η σημερινή ημέρα για τον Κωνσταντέλια»

Κετσετζόγλου: «Έτοιμος με Ατρόμητο ο Μάνταλος-Παίζει στην Σαμψούντα ο Ζίνι»

Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση από οποιονδήποτε για την απόκτηση της ΠΑΕ – Διακινούμενα από ανταγωνιστή τα σενάρια»

Δεσύλλας: «Με αλλαγές στη Λάρισα ο Παναθηναϊκός, εξίσου σημαντικές με τις μεταγραφές και οι αποχωρήσεις»

Σταματέλος: «Δεν μπορώ να σκεφτώ πώς να μην γυρίσει στον Ολυμπιακό ο Φορτούνης το καλοκαίρι»

Ολυμπιακός: Προσέχει για να τους… έχει ο Μεντιλίμπαρ

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.