Στην Κύπρο αναμένεται να βρεθεί από τις 5 έως τις 7 Αυγούστου η ομάδα του ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να είναι έτοιμοι να κλείσουν φιλικό με τον Άρη Λεμεσού στις 6/8.

Μετά τον οδυνηρό ευρωπαϊκό του αποκλεισμό, ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήθελε να δώσει κάποια φιλικά παιχνίδια πριν την έναρξη της Super League, έτσι εκτός από τον Βόλο, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στην Τούμπα στις 13/8, θα κοντραριστεί και με τον Άρη Λεμεσού, ο οποίος επίσης αποκλείστηκε στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, από τη Νέφτσι Μπακού.

Απομένει να οριστικοποιηθούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες από μεριάς της κυπριακής ομάδας, έτσι ώστε να ανακοινωθεί και επίσημα το φιλικό, το οποίο αναμένεται να διεξαχθεί στο «Τσίρειο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό

Εκνευρισμένος ο Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου, δεν δέχθηκε ερωτήσεις

Πιρόλα: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξή του - Θα δώσουμε τα πάντα για την ανατροπή με Λεβερκούζεν»

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να τελειώνουμε νωρίτερα τη δουλειά και να μην δίνουμε δικαιώματα στον αντίπαλο»

Κέρκεζ: «Μας περιμένουν μεγάλες μάχες σε όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν»

Ράσταβατς: «Η ομάδα διανύει μία σκληρή και δύσκολη στιγμή - Υπάρχει μεγάλη πίεση»

Χριστόγλου: «Δεν έθελξε, αλλά βρήκε τα γκολ που χρειάζονταν ο Ολυμπιακός - Δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει ο Αντρέ Λουίς»

Νικολακόπουλος: «Ο Γιαζίτσι ξέρει και τα κάνει πιο εύκολα στον Ολυμπιακό»

Μεντιλίμπαρ: «Δεν πρέπει να κρατάμε τον αντίπαλο ζωντανό μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Βαθμολογία Stoiximan Super League: Πάτησε κορυφή και περιμένει ο Ολυμπιακός, δύσκολα τα πράγματα για Asteras AKTOR

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.