Στην τελική ευθεία έχει μπει η υπόθεση του Φιλίπ Κροβίνοβιτς στον ΠΑΟΚ.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, ο Κροάτης μέσος επικοινώνησε με την Μπενφίκα και απάντησε θετικά στο ενδεχόμενο δανεισμού του στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Μάλιστα, δεν αποκλείεται και εντός της ημέρας να σημειωθούν εξελίξεις στο θέμα του διεθνούς άσου, ώστε να έρθει στο τέλος της εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη, να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και να υπογράψει.

Ρεπορτάζ στην Κροατία, εν τω μεταξύ, υποστηρίζουν ότι υπήρξε επικοινωνία του και με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ώστε να συλλέξει ορισμένες πληροφορίες για τους «ασπρόμαυρους» προτού λάβει την τελική του απόφαση.

Όσον αφορά την μεταγραφή του Μίχαελ Κρμέντσικ, χθες ανακοινώθηκε ο δανεισμός του από την Κλαμπ Μπριζ, με τις πληροφορίες να θέλουν τον ΠΑΟΚ να έδωσε 300.000 ευρώ στους βέλγους και να μην έχει συμφωνηθεί ρήτρα αγοράς για το καλοκαίρι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πειθαρχική δίωξη της ΕΠΟ στην ΠΑΕ Άρης

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έχει πλέον βρει διαφορετικά μοτίβα και φτάνει στις νίκες»

Το νέο, κορυφαίο app της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι το μέλλον της ψηφιακής εμπειρίας των φιλάθλων!

Δεσύλλας: «Η σημασία της παρουσίας του Αλαφούζου στη σημερινή προπόνηση - Ο Ραστόντερ έχει ήδη 4 γκολ»

Άμεση επιστροφή στη δουλειά και προετοιμασία για την ΑΕΚ στον Παναθηναϊκό

Στο προπονητικό του Παναθηναϊκού ο Αλαφούζος, είχε συνομιλίες με Νίστρουπ, Κοτσόλη και παίκτες

Τσανάκας: «Πάλι σοβαρός ο Ολυμπιακός, νικάει και από… συνήθεια - Είχε το θράσος που χρειάζεται ο Τουφάκης»

Κετσετζόγλου: «Βλέπω μια αυταρέσκεια στην ΑΕΚ φέτος - Θα έρθουν και άλλες… φάπες με τέτοια νοοτροπία»

Άρης: Συναγερμός για Μπρούμα – Φόβοι για θλάση, δύσκολα προλαβαίνει τον Λεβαδειακό

Μπανζά: Τρία στα τρία και γκολ με το «καλημέρα» ως βασικός στον ΠΑΟΚ

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.