Ξανά στο προσκήνιο για ΠΑΟΚ ο Μπακαμπού!

Ο Κονγκολέζος επιθετικός, ο οποίος είχε περάσει από τη χώρα μας τη σεζόν 2022-23, όταν φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού, συνδέεται ξανά από το ισπανικό Μέσο «estadiodeportivo», με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Όπως αναφέρεται στο εν λόγω ρεπορτάζ, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να βρίσκεται σε επαφή με την Μπέτις, διαπραγματευόμενος την απόκτηση του 34χρονου, κάτι που έκανε τόσο τον περασμένο Ιανουάριο, όσο και στο ξεκίνημα του φετινού καλοκαιριού.

Ο Μπακαμπού έχει συμβόλαιο με την Μπέτις για έναν ακόμα χρόνο, ενώ κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν «μέτρησε» 42 εμφανίσεις με 10 γκολ και 4 ασίστ.

«Παρά την απόσταση που χωρίζει ακόμη τις δύο πλευρές από μια συμφωνία, οι επαφές συνεχίζονται», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Ισπανοί, ενώ και ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μετέφερε νωρίτερα στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο ΠΑΟΚ δεν αποκλείεται να κινηθεί και για δεύτερο επιθετικό, μετά από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιακουμάκη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Το αύριο του Ατρόμητου μαζί με το σήμερα»: Με την... αύρα της πρώτης ομάδας η κοπή πίτας των Ακαδημιών

Προπονήθηκε ο Πιρόλα - Έτοιμος για Λεβερκούζεν, ίσως και αποστολή στη Λιβαδειά!

Ηλιόπουλος: «Θα σας πω ενδεικτικά 30 ντροπές στο ελληνικό ποδόσφαιρο» - Αναλυτικά η απολογία του στην ΕΠΟ

Ηλιόπουλος: «Την άλλη φορά που θα είμαι εγκαλούμενος θα μιλήσουμε και για τους άλλους Γιαννάκηδες»!

Οργή Ηλιόπουλου: «Αδιανόητο να λένε ότι έφτυσα τον Μεντιλίμπαρ - Έχω κάνει μήνυση, ντροπή»!

Απολογία Ηλιόπουλου: «Η ντροπή είναι παντού στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Ο Μάκελι είχε αυτοπροταθεί, είναι σκάνδαλο»!

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ μπορεί να εκμεταλλευτεί την κούραση που θα έχει ο ΠΑΟΚ»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός εδώ και τρεις μήνες δεν έχει μαζί το βασικό του δίδυμο στα στόπερ»

Σταματέλος: «Να μείνει για πολλά χρόνια ακόμη ο Μεντιλίμπαρ - Βλέπει Λεβερκούζεν ο Πιρόλα»

Χάρης Δούκας: «Το γήπεδο του Παναθηναϊκού προχωρά με βάση τα χρονοδιαγράμματα»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.